Agenda activiteiten

Zondag 19 maart 2023

Lente-opendeur

Op zondag 19 maart ben je welkom om samen met de Bergstraathandelaars de lente in te zetten tijdens de lente-opendeur! Van 13u tot 17u kan je de nieuwe voorjaarscollecties komen ontdekken in een autovrije Bergstraat en pauzeren doe je gezellig bij een van de vele horecagelegenheden! 

Locatie

Bergstraat en Heist-Centrum - Bergstraat - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier