Christina groeide uit van kleine radiopiraat tot een semiprofessioneel radiostation en is een van de weinige regionale radio's die de woelige stormen heeft overleefd. Met onze talentvolle medewerks is Christina nog steeds een vaste waarde in de regio. Elke dag opnieuw word je overspoeld door een heerlijke mix van toffe muziek, pittige presentatie en een sterke knipoog naar de regio.

Troeven

Maakt radio al deel uit van je mediaplanning?
Vraag vrijblijvend advies, we gaan samen met jou op zoek naar de ideale mix.
Bel naar 015 250 350 of mail naar account@debie.be
 


over de grenzen heenOver de grenzen heen
De tijd dat radio alleen via een FM-antenne te beluisteren was rond de kerktoren is voorbij. Voortaan kan je je favoriete, regionale radio ook beluisteren buiten de klassieke zendregio en dat online via de website of streamingplatforms. Ook wanneer je op je werk of op vakantie bent, is Christina bij je.

 

Adverteren op maatAdverteren op maat
Afhankelijk van je doelstellingen of je wensen zijn er heel wat mogelijkheden. Omdat ieder product anders is, vergt elke campagne een aparte aanpak en kan er gewerkt worden met een algemene sport, een mix van verschillende spot of korte flashspotjes. Het medium radio biedt je een hoge regelmaat aan een betaalbare prijs.

 

de kracht van de radioDe kracht van radio
Na al die jaren is radio nog steeds een beresterk medium. Radio beluisteren doe je overal, thuis, in de auto, op het werk, tijdens het fitnessen of in de winkel. Zonder enige moeite krijg je tijdens het luisteren naar muziek reclameboodschappen mee.

 

Jouw spot wordt een hitJouw spot wordt een hit
Niet alleen het medium is belangrijk, ook de inhoud van je radiospot moet juist zitten. Als mensen een bepaald product willen kopen, moeten ze immers ook weten dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Een leuk deuntje, een goed uitgekiende boodschap, een origineel tekstje, ... om een spot herkenbaar, duidelijk en doeltreffend te maken is elk detail belangrijk.

 

Radio wijst de weg naar het internetRadio wijst de weg naar het internet
Wist je dat radioreclame een positief effect heeft op online zoekopdrachten? Dat radio en internet elkaar goed aanvullen, blijkt uit een studie van Google in samenwerking met de Var en RMB. Vergeet dus zeker je website niet te vermelden in een reclamespot!

 

on air en onlineOn air en online
Radio Christina heeft ook een online verlengstuk met allerlei nieuwtjes uit de regio en weetjes uit showbizzland maar ook het verenigingsleven krijgt hier een prominente plaats. Met een kalender boordevol activiteiten uit de regio en nuttige adressen, ook van handelaars is de website van Christina een bron aan informatie.

 

Jouw zaak krijgt ook een plekje op de website www.christina.be

 

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier