Nieuws uit de regio

07-05-2023 - Booischot

Booischotse Toneelvereniging deelt uit

Begin maart van dit jaar speelde de Booischotse Toneelvereniging met veel succes ‘Vallende Sterren’ in de parochiezaal aan Ter Laken. In een bomvolle tent op de Chirofeesten van Booischot heeft de toneelkring de opbrengsten officieel overhandigd aan de twee vooropgestelde goede doelen: Chiro Booischot en de vzw Xander, de superheld.

“De toneelvoorstellingen waren een enorm groot succes dit jaar”, vertelt Karolien Van Bael, “Een topeditie! Wij als spelers waren enorm blij met de grote opkomst en de vele fijne reacties. Het publiek was duidelijk blij om terug te zijn en dat uitte zich in een mooie opbrengst. Met heel veel plezier en warmte schenken wij zowel aan Chiro Booischot als aan vzw Xander de superheld het mooie bedrag van 3000 euro. Wij zijn er zeker van dat dit mooie bedrag nuttig besteed zal worden.” De Booischotse Toneelvereniging ontstond in de schoot van volleybalclub Mendo, maar staat sinds enkele jaren op eigen benen. Sindsdien spelen ze jaarlijks voor een goed doel en dit jaar kozen ze voor vzw Xander Superheld. Xander Claes overleed op 7 -jarige leeftijd aan een DIPG-tumor die een agressief en zeldzaam type is en waarvoor op dit moment nog geen genezing bestaat. De vzw zamelt geld in om het onderzoek naar deze bijzondere tumorvorm te helpen financieren.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Speciale promoties Check het hier