Nieuws uit de regio

07-05-2023 - Booischot

Booischotse Toneelvereniging deelt uit

Begin maart van dit jaar speelde de Booischotse Toneelvereniging met veel succes ‘Vallende Sterren’ in de parochiezaal aan Ter Laken. In een bomvolle tent op de Chirofeesten van Booischot heeft de toneelkring de opbrengsten officieel overhandigd aan de twee vooropgestelde goede doelen: Chiro Booischot en de vzw Xander, de superheld.

“De toneelvoorstellingen waren een enorm groot succes dit jaar”, vertelt Karolien Van Bael, “Een topeditie! Wij als spelers waren enorm blij met de grote opkomst en de vele fijne reacties. Het publiek was duidelijk blij om terug te zijn en dat uitte zich in een mooie opbrengst. Met heel veel plezier en warmte schenken wij zowel aan Chiro Booischot als aan vzw Xander de superheld het mooie bedrag van 3000 euro. Wij zijn er zeker van dat dit mooie bedrag nuttig besteed zal worden.” De Booischotse Toneelvereniging ontstond in de schoot van volleybalclub Mendo, maar staat sinds enkele jaren op eigen benen. Sindsdien spelen ze jaarlijks voor een goed doel en dit jaar kozen ze voor vzw Xander Superheld. Xander Claes overleed op 7 -jarige leeftijd aan een DIPG-tumor die een agressief en zeldzaam type is en waarvoor op dit moment nog geen genezing bestaat. De vzw zamelt geld in om het onderzoek naar deze bijzondere tumorvorm te helpen financieren.

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier