Nieuws uit de regio

24-02-2023 - Itegem

Itegemnaren reizen de wereld rond

Sigrid Rijckoort (27) en Bryan Blaes (28) zijn twee fervente reizigers uit Itegem die sedert 2017 en reisblog hebben waar ze gratis reistips delen en ook af en toe leuke winacties organiseren voor hun lezers.  Sigrid en Bryan reisden de hele wereld af, niet via een standaard reisbureau, maar met originele invalshoeken en prachtige avonturen. Hun reisblog https://travelreasons.com is genomineerd voor een Belgian Travel Blog Award. Omdat ze graag de publieksprijs zouden willen winnen vragen ze iedereen om een stem uit te brengen via deze link op "Travel Reasons": https://www.belgiantravelblogawards.be/audience-choice-award Stemmen kan tot en met 26 februari.

Samen op reis

“Wij zijn in onze jeugd niet veel op vakantie geweest”, begint Sigrid het verhaal. “Toe we afgestudeerd waren en een klein beetje geld gespaard hadden, trokken we samen naar de Verenigde Staten en Mexico, waar we goedkoop leerden reizen en wat voor ons ook een test was als koppel. Daar is niet alleen onze liefde voor mekaar, maar ook voor het reizen gegroeid. Onze blog is ondertussen professioneler geworden met een groeiend aantal lezers. We willen ons publiek een handje toesteken om van eigen reis een once-in-a-lifetime-experience te maken”.

Over de hele wereld

Op hun blog vind je vooral verhalen van hun reizen door Europa waar ze bijna alle windstreken hebben bezocht van Bulgarije over Malta tot Zweden. Maar Sigrid en Bryan hebben ook al veel van de rest van de wereld gezien waarover ze graag vertellen: Peru in Zuid-Amerika, Jordanië en Maleisië in Azië: Zuyid-Afrika, Marokko en Egypte in Afrika en de Bahamas, Cuba, Jamaica, Mexico en de USA in Noord-Amerika.

Meer dan reisverhalen

Hun reisverhalen vallen vooral op door de informatieve tips die ze geven en door de prachtige fotografie. Bovendien biedt hun blog niet alleen prachtige reisverhalen over de vele bestemmingen waar Sigrid en Bryan passeerden, maar ook heel wat andere zaken die mensen kunnen inspireren om zelf een reis samen te stellen. Zo hebben ze enkele Bekende Vlamingen kunnen strikken om te interviewen over hun reiservaringen. Zo kan je verhalen lezen van Tom Waes, Andy Peelman, Katleen Aerts en vele anderen. Verder geven ze ook reistips over welke camera te gebruiken, hoe een goedkoop vliegtuigticket te boeken of wat er in uw reiskoffer niet mag ontbreken.

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier