Nieuws uit de regio

06-11-2022 - Heist-op-den-Berg

Milieuvriendelijke vereniging gezocht

Op zondag 8 januari 2023 organiseert de gemeente Heist-op-den-Berg opnieuw een nieuwjaarsdrink voor de Heistenaren op het Cultuurplein. De gemeente trakteert zijn inwoners tijdens dit evenement met gratis drank (bier, frisdrank, fruitsap, wijn) en op vuurwerk (zonder knallen). Voor een snack of ‘speciaal’ drankje is men nog op zoek naar enkele verenigingen die graag een centje willen bij verdienen voor hun clubkas. Daar zijn echter nogal wat voorwaarden aan verbonden, want de verkoop moet strikt milieuvriendelijke gebeuren.

Milieuvriendelijk

De technische dienst van de gemeente voorziet op de nieuwjaarsreceptie een tent, tafels, (koud) water en elektriciteit voor 4 verenigingen die interesse hebben om een eetstand uit te baten. De betrokken verenigingen worden wel enkele restricties opgelegd betreffende milieu en veiligheid. Friteuses en barbecues met houtskool worden niet toegelaten omwille van de brandveiligheid. Vanaf 1 januari 2020 mag er op een gemeentelijk evenement geen wegwerpmateriaal meer gebruikt worden voor het serveren van eten of drinken. Dit wil zeggen dat het volledig herbruikbaar (afwasbaar) moet zijn. Geen kartonnen/wegwerp plastieken bestek, borden of bekers. Een servet mag nog wel. En ook ter plaatse afwassen is niet toegestaan omwille van de hygiëne. Dat betekent dat je wel voldoende materiaal moet hebben om de verwachtte Heistenaren te bedienen.

Indien je vragen hebt kan je contact opnemen met de dienst toerisme via christel.vanwoensel@heist-op-den-berg.be  Verenigingen die interesse hebben, kunnen een voorstel indienen via toerisme@heist-op-den-Berg.be

 

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier