Nieuws uit de regio

06-11-2022 - Heist-op-den-Berg

Milieuvriendelijke vereniging gezocht

Op zondag 8 januari 2023 organiseert de gemeente Heist-op-den-Berg opnieuw een nieuwjaarsdrink voor de Heistenaren op het Cultuurplein. De gemeente trakteert zijn inwoners tijdens dit evenement met gratis drank (bier, frisdrank, fruitsap, wijn) en op vuurwerk (zonder knallen). Voor een snack of ‘speciaal’ drankje is men nog op zoek naar enkele verenigingen die graag een centje willen bij verdienen voor hun clubkas. Daar zijn echter nogal wat voorwaarden aan verbonden, want de verkoop moet strikt milieuvriendelijke gebeuren.

Milieuvriendelijk

De technische dienst van de gemeente voorziet op de nieuwjaarsreceptie een tent, tafels, (koud) water en elektriciteit voor 4 verenigingen die interesse hebben om een eetstand uit te baten. De betrokken verenigingen worden wel enkele restricties opgelegd betreffende milieu en veiligheid. Friteuses en barbecues met houtskool worden niet toegelaten omwille van de brandveiligheid. Vanaf 1 januari 2020 mag er op een gemeentelijk evenement geen wegwerpmateriaal meer gebruikt worden voor het serveren van eten of drinken. Dit wil zeggen dat het volledig herbruikbaar (afwasbaar) moet zijn. Geen kartonnen/wegwerp plastieken bestek, borden of bekers. Een servet mag nog wel. En ook ter plaatse afwassen is niet toegestaan omwille van de hygiëne. Dat betekent dat je wel voldoende materiaal moet hebben om de verwachtte Heistenaren te bedienen.

Indien je vragen hebt kan je contact opnemen met de dienst toerisme via christel.vanwoensel@heist-op-den-berg.be  Verenigingen die interesse hebben, kunnen een voorstel indienen via toerisme@heist-op-den-Berg.be

 

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier