De Backer Haarden

Spetterende najaarsacties bij De Backer Haarden

Bij De Backer Haarden geniet je dit najaar van spetterende najaarsacties n.a.v. de opening van de 'gloed'nieuwe showroom. Zo krijg je een gratis buitenhaard cadeau! *Voorwaarden in de winkel

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

Openingsuren

maandag tem vrijdag: 10u- 18u
zaterdag: 10u - 13u
zondag gesloten
Late Night Opening (tot 22u): Elke laatste do. v/d maand (niet in april, mei, juni, juli & augustus)

Merken

M-Design - Stûv - Faber - Flam - Jidé - Kalfire - Metalfire - Vero Design - Hoxter - BIO-O

Bedrijfsreportage

De Backer Haarden … Your fire, our passion

Kriebelt het om de gezellige warmte van een haard in huis te halen? Bij De Backer Haarden vindt u een uitgebreid aanbod aan stijlen. Een aantal haarden waaronder heel wat pareltjes kunnen zelfs bezichtigd worden in de showroom waar een gepassioneerd, dynamisch team iedereen even spontaan verwelkomt. De slogan luidt immers niet voor niets ‘Your fire, our passion’.

De Backer Haarden biedt mogelijkheden voor elk interieurtype. Houdt u van een strak interieur dan vindt u in de minimalistische of moderne stijl zeker uw ding. Bij minimalisme draait alles rond de kracht van eenvoud en de nadruk gelegd wordt op het puur abstracte en strakke lijnenspel. Bij de moderne stijl gaat het om gestroomlijnde oppervlaktes. Het geheel blijft strak maar er is hier ruimte voor een persoonlijke touch. Houdt u eerder van klassevol retro of van een schouw die balans en rust uitstraalt dan kunnen de schouwen binnen de klassieke of tijdloze stijl u zeker bekoren. Dankzij deze verschillende stijlen vindt iedereen gegarandeerd iets dat past bij de eigen smaak.

Onze activiteiten

Vrijdag 18 oktober 2019 - zondag 20 oktober 2019

Opendeurweekend bij De Backer Haarden

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober is het opendeurweekend bij De Backer Haarden!
Zegt de gezellige warmte van een haard je wel iets? Kom eens langs in de 'gloed'nieuwe showroom aan de Mechelstesteenweg en laat je betoveren door de gezellige gloed van het vuur. Kies je dit najaar bovendien voor de pure gezelligheid van een haard en plaats je je bestelling in de maand oktober? Dan heeft De Backer Haarden een warme verrassing voor jou. Bij aankoop van een haard(project) krijg je er immers een buitenhaard cadeau (*actievoorwaarden op www.dbhaarden.be)

Leuk om weten ... op zondag 20 oktober is ook Oranjetours te gast bij De Backer Haarden. In de coworking space stellen ze hun unieke expeditiecruises naar de Zuid- en de Noordpool voor en ook hun groepsreis naar Groenland, een onvergetelijke cruise naar het hoge noorden. In de namiddag zullen ook Vlaams poolreiziger Dixie Dansercoer en maritiem fotograaf Mike Louagie er zijn om u te inspireren met hun verhalen en prachtige foto's.
 

Locatie

De Backer Haarden - Heist-op-den-Berg

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier