Nieuws uit de regio

01-03-2021 - Heist-op-den-Berg

Maxine Michiels showt Maison Tylaine

Maxine Michiels, de paardrijdende dochter van Paul Michiels is het model van de nieuwe lente- en zomercollectie van Tylaine Van den Broeck. Haar Maison Tylaine  presenteert  ondertussen al voor de tiende keernieuwe collectie voor de vrouw van vandaag onder het motto ‘Positiviteit à volonté’

‘Work to weekend’, heet de nieuwe collectie van Van den Broeck. “Omwille van corona werd dit geen grote collectie met galastukken, maar een kleinere capsulecollectie voor wie thuis, buitenshuis of op ’t werk mooi gekleed wil gaan”, vertelt Tylaine “Het zijn flatterende ontwerpen met sprankelende motiefjes en stoffen die heel leuk aanvoelen. De Maison Tylaine-stijl laat zich vertalen als vrouwelijk, kleurrijk en een vleugje speels gedurfd. Glamour voor elke vrouw. Op gebied van prijs/kwaliteit wil ik toegankelijk zijn. Quasi alle stukken van de nieuwe capsulecollectie worden op aanvraag met de hand gemaakt. Met als resultaat unieke, exclusieve stukken die vrouwen uitnodigen hun emoties te tonen. Ook in deze tijd.”

 ‘Work to weekend’ omvat zowel t-shirt, broek en rok als vest, shirt en blouse.

Tylaine Van den Broeck viert dit jaar het tienjarig bestaan van haar modehuis. Ze startte met Maison Tylaine nadat ze in 2010 deelnam aan het VTM-programma ‘De designers’ en doorstootte tot bij de twaalf laureaten. Sindsdien waren onder meer Barbara Dex, Stéphanie Meire, Maartje Van Neygen, Maureen Vanherberghen en Maxine Michiels al het gezicht van haar collecties. Maxine, dochter van Paul Michiels, stemde in om ook van deze nieuwe collectie weer het gezicht te zijn. “Mijn collecties zijn glamoureus, voor elke vrouw. Maxine heeft dat vleugje glamour. Bovendien komt ze uit een muzikaal nest en staat ze fris en positief in het leven. Dat matcht helemaal met Maison Tylaine. Tot slot is ze net als ik afkomstig van Heist en willen we samen Heist mee op de kaart zetten”, zegt Tylaine.

“Klopt helemaal”, bevestigt Maxine. “Ik bewonder Tylaine voor wat ze presteert in zowel mode als in muziek. En hoewel ik een echte cowgirl ben, maak ik mezelf ook echt graag girly mooi en vind ik het superleuk om voor Tylaine te shooten of modeshows te lopen.”

 De collectie is vanaf 11 maart exclusief te verkrijgen via de webshop www.maisontylaine.com .De stukken zijn gelimiteerd en de collectie is zeer beperkt.

 

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier