Nieuws uit de regio

01-03-2021 - Heist-op-den-Berg

Maxine Michiels showt Maison Tylaine

Maxine Michiels, de paardrijdende dochter van Paul Michiels is het model van de nieuwe lente- en zomercollectie van Tylaine Van den Broeck. Haar Maison Tylaine  presenteert  ondertussen al voor de tiende keernieuwe collectie voor de vrouw van vandaag onder het motto ‘Positiviteit à volonté’

‘Work to weekend’, heet de nieuwe collectie van Van den Broeck. “Omwille van corona werd dit geen grote collectie met galastukken, maar een kleinere capsulecollectie voor wie thuis, buitenshuis of op ’t werk mooi gekleed wil gaan”, vertelt Tylaine “Het zijn flatterende ontwerpen met sprankelende motiefjes en stoffen die heel leuk aanvoelen. De Maison Tylaine-stijl laat zich vertalen als vrouwelijk, kleurrijk en een vleugje speels gedurfd. Glamour voor elke vrouw. Op gebied van prijs/kwaliteit wil ik toegankelijk zijn. Quasi alle stukken van de nieuwe capsulecollectie worden op aanvraag met de hand gemaakt. Met als resultaat unieke, exclusieve stukken die vrouwen uitnodigen hun emoties te tonen. Ook in deze tijd.”

 ‘Work to weekend’ omvat zowel t-shirt, broek en rok als vest, shirt en blouse.

Tylaine Van den Broeck viert dit jaar het tienjarig bestaan van haar modehuis. Ze startte met Maison Tylaine nadat ze in 2010 deelnam aan het VTM-programma ‘De designers’ en doorstootte tot bij de twaalf laureaten. Sindsdien waren onder meer Barbara Dex, Stéphanie Meire, Maartje Van Neygen, Maureen Vanherberghen en Maxine Michiels al het gezicht van haar collecties. Maxine, dochter van Paul Michiels, stemde in om ook van deze nieuwe collectie weer het gezicht te zijn. “Mijn collecties zijn glamoureus, voor elke vrouw. Maxine heeft dat vleugje glamour. Bovendien komt ze uit een muzikaal nest en staat ze fris en positief in het leven. Dat matcht helemaal met Maison Tylaine. Tot slot is ze net als ik afkomstig van Heist en willen we samen Heist mee op de kaart zetten”, zegt Tylaine.

“Klopt helemaal”, bevestigt Maxine. “Ik bewonder Tylaine voor wat ze presteert in zowel mode als in muziek. En hoewel ik een echte cowgirl ben, maak ik mezelf ook echt graag girly mooi en vind ik het superleuk om voor Tylaine te shooten of modeshows te lopen.”

 De collectie is vanaf 11 maart exclusief te verkrijgen via de webshop www.maisontylaine.com .De stukken zijn gelimiteerd en de collectie is zeer beperkt.

 

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier