Nieuws uit de regio

09-06-2019 - Hulshout

Klimaatacties van Hulshoutse kinderen

Middelbare scholieren stonden wekenlang in de belangstelling met hun wekelijkse acties ten voordele van het klimaat. De kinderen van de Hulshoutse kindergemeenteraad wilden ook een duit in het zakje doen en verdeelden aan Hulshoutse winkels flyers om met aan te zetten om met de fiets of te voet naar de lokale winkels te komen.

De kindergemeenteraad  is verkozen uit de kinderen van het 5de en 6de leerjaar van de Hulshoutse lagere scholen. Ze vergaderen regelmatig, samen met de grote-mensen-schepen voor de jeugd Kato Laeremans,  over actuele thema’s zoals verkeersveiligheid en dus ook over het klimaat. Voor betogingen in Brussel zijn ze nog wat te klein, maar ze wilden toch een steentje bijdragen aan de bewustwording en mensen confronteren met de toekomst van de kinderen en het feit dat we er nú iets moeten aan doen. Doel was de Hulshoutenaren te stimuleren om voor korte afstanden zich te voet of met de fiets te verplaatsen. De jonge klimaatactivisten ontwierpen een flyer en de mooiste was van Frauke. Die werd op enkele honderden exemplaren gedrukt en aan verschillende winkels overhandigd. Wie met de fiets of te voet naar de bakker of de beenhouwer kwam kreeg als extra motivatie een fietsreflector. Bij de bakker aan de Grote Baan in Hulshout-centrum stonden Sjouke en Luna overtuigend te flyeren

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier