Agenda activiteiten

Zondag 19 december 2021

Elentriek voor 't leven

Elentriek, Cultuurcentrum Zwaneberg en Radio Christina slaan de handen in elkaar en organiseren op zondag 19 december 2021 een ongeziene en ongehoorde Nederlandstalige top 30 ten voordele van CaSaDicolore, G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide. 30 Nederlandstalige nummers, helemaal live gebracht door coverband Elentriek die voor de gelegenheid schoon lokaal Heists volk optrommelt, zoals De Flosh, Jef Deckers, Steven Goegebeur, Wim Ceulemans, DJ Easy Bies, e.a.

Het opzet is even simpel als geniaal: Elentriek maakte op hun website www.elentriek.com een bloemlezing van 150 Nederlandstalige liedjes. Je kiest uit deze lijst zoveel nummers als je maar wil en je stort voor elke keuze een bedrag (alweer zoveel je maar wil). De score wordt netjes bijgehouden en de 30 nummers die het meeste geld in het laatje brengen vormen zo de weergaloze top 30 van de avond. Verhoog je inzet en zet samen met je collega’s in op de keuze van jouw bedrijf. Pas dan verhoog je de kans dat jouw favoriet ook de eindstreep zal halen.

De ticketverkoop start op maandag 1 november 2021 om 9 uur via de website www.zwaneberg.be.

Tot 15 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor een muzikaal festijn bepalen. Om het vorige record van € 16.080 te verpulveren, ... is het nu aan Heist-op-den-Berg!

 

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier