Christina's Kerstspecial

Op Kerstdag kan je in de namiddag afstemmen op Radio Christina voor de jaarlijkse Kerstspecial waar weer heel wat prijzen te winnen zijn. De Kerstman deelt er weer heel wat cadeautjes uit.
Er worden gedurende de namiddag een heel aantal prijzenpakketjes uitgedeeld met elk uur een hoofdprijs!

Wil je kans maken op zo'n prijzenpakket?
Deelnemen kan nog t/m dinsdag 24 december en dat is zelfs makkelijk! Het enige waar je voor moet zorgen is dat je je telefoon binnen handbereik hebt op 25 december tussen 14 en 18 uur!

  • Stap 1:
    Registreer je deelname nog tot 24 december op www.christina.be
  • Stap 2:
    De winnaars worden opgebeld op Kerstdag tijdens de Kerstspecial (14 - 18u)

Je kan de Kerstspecial volgen via 106.1 FM (Heist), 106.5 (Hulshout), 107.2 (Aarschot) of online op www.christina.be!

Veel succes!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier