Taylor Swift is best verdienende artiest 2019

Taylor Swift is volgens Forbes de best verdienende artiest van 2019. De zangeres wist in een jaar 185 miljoen dollar (zo'n 167 miljoen euro) te verdienen en houdt daarmee Kanye West en Ed Sheeran achter zich.
Swift vergaarde het bedrag met haar Reputation-tour, een nieuw platencontract bij Republic, het uitbrengen van haar zevende album Lover en verschillende contracten met merken. 

Swift wordt op de voet gevolgd door Kanye West, die in 2019 zo'n 150 miljoen dollar verdiende met nieuwe muziek en zijn kleding- en schoenenlijn.
Ed Sheeran maakt de top drie compleet met een bedrag van 110 miljoen dollar. De zanger was het grootste deel van het jaar op tournee, maar maakte onlangs bekend het voorlopig rustiger aan te willen doen qua optredens.

Ook de Eagles en Elton John, die een afscheidstour deed, staan in de top vijf. Beyoncé, JAY-Z, Drake, Diddy en Metallica staan ook in de lijst met de tien meest verdienende artiesten van het jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier