Modelvliegtuigen in het Wiekevorstse luchtruim

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli mag je in Wiekevorst heel wat bedrijvigheid in de lucht verwachten want dan organiseert Modelvliegclub M.A.S.H. zijn jaarlijkse Fly-in. Radiografisch gestuurde motorvliegtuigen, helikopters, zweefvliegtuigen en drones worden dat weekend de lucht ingestuurd voor een spectaculaire luchtshow.

Luchtparade
Bij Model Aero Sport Heist (M.A.S.H.) bouwen ze en vliegen ze met radiografisch bestuurde modelvliegtuigen en helikopters. Tijdens de Fly-in, die traditiegetrouw georganiseerd wordt tijdens het eerste weekend van juli, vliegen de piloten zowel zaterdag als zondag hun toestellen voor vanaf 10u. Een ervaren commentator zorgt tegelijkertijd voor interessante achtergrondinformatie zodat je meteen weet waarnaar je aan het kijken bent. Kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker, drones, … er komt voor elk wat wils aan bod.

Ben je bovendien wel eens benieuwd naar hoe die vliegende kunstwerken er van dichtbij uitzien? Dan ben je tussen 12u en 12u30 welkom ivoor een 'pitwalk' om deze van dichtbij te bewonderen, een praatje te maken met de bouwers / piloten of een foto in close-up te maken! 

Het regent snoepjes
Ook de kleintjes zullen hun hartje kunnen ophalen tijdens de fly-in. In de loop van het weekend worden verschillende modelvliegtuigen met snoepjes geladen die ze na een korte vlucht op het vliegveld zullen droppen. En er valt nog meer te rapen want er zal ook een tombola georganiseerd worden met enkele mooie prijzen waaronder twee gratis ballonvaarten.

Meer info? M.A.S.H.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier