Modelvliegtuigen in het Wiekevorstse luchtruim

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli mag je in Wiekevorst heel wat bedrijvigheid in de lucht verwachten want dan organiseert Modelvliegclub M.A.S.H. zijn jaarlijkse Fly-in. Radiografisch gestuurde motorvliegtuigen, helikopters, zweefvliegtuigen en drones worden dat weekend de lucht ingestuurd voor een spectaculaire luchtshow.

Luchtparade
Bij Model Aero Sport Heist (M.A.S.H.) bouwen ze en vliegen ze met radiografisch bestuurde modelvliegtuigen en helikopters. Tijdens de Fly-in, die traditiegetrouw georganiseerd wordt tijdens het eerste weekend van juli, vliegen de piloten zowel zaterdag als zondag hun toestellen voor vanaf 10u. Een ervaren commentator zorgt tegelijkertijd voor interessante achtergrondinformatie zodat je meteen weet waarnaar je aan het kijken bent. Kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker, drones, … er komt voor elk wat wils aan bod.

Ben je bovendien wel eens benieuwd naar hoe die vliegende kunstwerken er van dichtbij uitzien? Dan ben je tussen 12u en 12u30 welkom ivoor een 'pitwalk' om deze van dichtbij te bewonderen, een praatje te maken met de bouwers / piloten of een foto in close-up te maken! 

Het regent snoepjes
Ook de kleintjes zullen hun hartje kunnen ophalen tijdens de fly-in. In de loop van het weekend worden verschillende modelvliegtuigen met snoepjes geladen die ze na een korte vlucht op het vliegveld zullen droppen. En er valt nog meer te rapen want er zal ook een tombola georganiseerd worden met enkele mooie prijzen waaronder twee gratis ballonvaarten.

Meer info? M.A.S.H.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier