Lof op de catwalk

Dames boetiek Lof uit de Bergstraat in Heist-op-den-Berg neemt deel aan de fashion show van modellenbureau Street Models op zaterdag 5 oktober in de Stadsfeestzaal in Aarschot. In de warm aangeklede locatie kunnen alle genodigden vanaf 19u aanschuiven aan mooi ingedekte tafels.

“Het is de eerste keer dat ik deelneem aan een modeshow en kijk er enorm naar uit. Ondertussen ben ik zo’n 30 outfits aan het samenstellen uit de nieuwe collectie”, aldus zaakvoerster Nathalie Van den Wyngaert. De outfits van Lof worden vanaf 20u getoond door een tiental modellen.

Muzikaal wordt de avond ingevuld door een live-dj set van Pat Krimson, gekend van dance-act 2 Fabiola terwijl de modellen defileren. “Met verschillende eetstandjes en een Cava- en Cocktailbar zullen we er ongetwijfeld een gezellige avond van maken”, zegt Nathalie. Nadien is er nog een afterparty voorzien vanaf 23u.

Wil je graag aanwezig zijn op de Fashion Show? Lof biedt je de kans om er zaterdagavond gratis bij te zijn. Met de couponcode “lof” bestel je op www.street-models.be jouw inkomkaarten.

Reacties

Peggy Fierens schreef op 27-09-2024 17:56

Hey,
Ik ben victoria consulente .
Mag daar ook een stand staan met juwelen?
Mvg Peggy

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier