Op zondag 18 februari slaan acht Heistse handelaars uit de Bergstraat de handen in elkaar en organiseren zij een grote stockverkoop in zaal De Zwaan in Heist-op-den-Berg. Tussen 11u en 17u kunnen topmerken in dames- en kinderkleding maar ook schoenen en allerlei accessoires aan zeer grote kortingen worden aangekocht.

De grote opruimactie is een initiatief van de winkels Mooi, Tutti e due, Lof, Piampiani, Indigo, V.Fashion, Comes en Bell’Ami uit Heist-op-den-Berg. Door het samenbundelen vanverschillende uiteenlopende stocks wordt er een mooi en interessant aanbod gecreëerd.

“Met deze gezamenlijke stockverkoop willen wij als lokale handelaars de bezoekers een zo ruim mogelijk keuze geven op één locatie. En dat is ook gelukt met dameskleding van o.a.Mooi, Tutti e due, Lof, V.Fashion en Bell’Ami maar ook leuke kinderkledij van Comes. Dames- en herenschoenen komen uit de stock van Piampiani en Indigo heeft een geweldige aanbod aan juwelen. Allemaal aan straffe kortingen of zéér interessante ronde prijzen”, aldus Nathalie Van den Wyngaert van Lof.

’t Kaffepotteke uit de Bergstraat serveert tijdens de stocksales allerlei lekkernijen met hun foodtruck “Bubbles & Coffee”. De stockverkoop start om 11u en loopt door rond 17u. Betaling kunnen cash of met payconiq bij iedere deelnemende handelaar.

Voor meer informatie over de stockverkoop van de acht lokale Heistse handelaars kan u contact opnemen met Nathalie Van den Wyngaert (lof_store@outlook of +32 486 22 59 20).

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier