Nieuws uit de regio

01-10-2024 - Heist-op-den-Berg

Danny Van Assche op bezoek in Heist

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober organiseren UCM, UNIZO en Comeos in heel Vlaanderen het Weekend van de Klant. In Heist-op-den-Berg is het vooral op zaterdag waarbij de plaatselijke Unizo-afdeling de bezoekers van Heist-centrum extra in de watten leggen met een standje in de Bergstraat waarbij ze goodie-bags uitdelen. Bij deze gelegenheid komt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo een bezoek brengen aan de Heistse afdeling en gaat daarbij langs bij 3 handelszaken in het centrum.

500 goodiebags

In samenwerking met de gemeente wordt  er zaterdag  tussen 14 en 17 u een standje opgebouwd in de Bergstraat ter hoogte van warenhuis Carrefour. Bar La Cita voorziet een heuse Ginbar, met enkele andere frisse dranken. Maar er is nog veel meer: Er werden 500 goodiebags geprepareerd, een shopping bag van onze gemeente, met tal van gadgets samen met cadeaucheques en of een hele hoop korting bonnen van de Heistse handelaars.  Unizo zal de bags uitdelen aan de eerste 500 passanten. Op de funky beats van DJ Henky kunnen de kinderen springen op en in het springkasteel.

Hoog bezoek bij Heistse handelaars

De inspanningen van de plaatselijke Unizo-afdeling worden ook geapprecieerd van hogerhand. Danny Van Assche, sedert 2018 gedelegeerd bestuurder van Unizo in Vlaanderen, komt om 17 u de Heistse afdeling een hart onder de riem steken. Voor 2018 was Van Assche afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen. Samen met een Heistse delegatie gaat hij langs bij enkele lokale handelaars: om 17.15 komt hij naar handtassenwinkel Lo Adoro van Viviane Van Roosendael aan de Bergstraat 62. Een half uur later gaat het naar Oosterlinck Living & Cooking bij Thomas Minnebo aan de Molenstraat 145 en het bezoek wordt afgesloten om 18.15 u in café ’t Hoekske op het gouden kruispunt bij Flosh Goovaerts, Ingrid Peeters en Jan De Haes.

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Speciale promoties Check het hier