Nieuws uit de regio

03-04-2024 - Heist-op-den-Berg

Sint Lambertus wordt verkiezingshoofdkwartier

Jarenlang was het Heilig Hartcollege het kloppende hart voor elke verkiezing in de regio Heist, zowel voor de nationale als gemeentelijke stembusslag. Voor de gemeenteverkiezingen van 13 oktober wordt echter overgeschakeld naar Sint Lambertus boven op de Heistse berg. De telling van de stembiljetten van de nationale verkiezingen van 9 juni blijft in de Heilig Hartscholen

Voor de provinciale en gemeentelijke verkiezingen op 13 oktober zijn er 30 telbureaus nodig in Heist-op-den-Berg. Na een onderzoek en een bezoek aan de lokale scholen blijkt het Sint-Lambertusinstituut de meest geschikte locatie. Het nabijgelegen gemeentehuis kan dan dienen als hoofdkantoor, met alle nodige faciliteiten zoals computers en kopieermachines. Omdat er voor de federale, Europese en Vlaamse verkiezingen van 9 juni in totaal 72 telbureaus nodig zijn voor het kieskanton Heist-op-den-Berg blijft de telling daarvan voorlopig in het Heilig Hartcollege in Heist-station.

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier