Nieuws uit de regio

10-09-2023 - Booischot

Elektrische rolstoel voor Nethedal

Donderdag 7 september kreeg de Rotaryclub van Heist-op-den-Berg aan het nacht- en dagverblijf Nethedal in Booischot  het bezoek van Gouverneur Peter Wolters van district 2140 waar Heist onder valt. Bij deze gelegenheid werd een elektrische rolstoel met een waarde van 14.000 euro geschonken aan de opvanginstelling. De schenking is kunnen gebeuren dankzij de sponsoring van de familie Galliaert.

Dag én nachtververblijf

Om de mensen, die niet op de arbeidsmarkt terecht kunnen, een zinvolle dagbesteding te bieden werd op initiatief van leerkrachten en directie van het Instituut Mevrouw Goyvaerts, en vooral dankzij de steun van Rotary Heist-op-den-Berg in 1985 dagcentrum Nethedal opgericht. Met ondersteuning van Rotary en in samenwerking met de Maatschappij voor de huisvesting Heist-op-den-Berg is Nethedal uitgebreid met een woonproject aan de Werftsesteenweg (Heist-op-den-Berg). Deze nieuwbouw wordt volledig aangepast aan de noden van personen met een beperking en is voorzien voor 24u/24u ondersteuning voor 12 personen.

Op de foto: Bert Van den Broeck, Herwig Jacobs (directeur Nethedal), Roger Michiels, Jan Van den Brande, Koen Mercilis, Geert Baestaens (Rotary district 2140), Johan Cannaerts,  Jan Scheirs (voorzitter Rotary Heist ’23-’24), PeterWolters (gouverneur Routary) en Louis Weckx

Nethedal
Waar onvolmaakt perfect
Waar "minder" een meerwaarde heeft
Waar "less" echt "more" betekent
 

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier