Nieuws uit de regio

25-08-2023 - Heist-op-den-Berg

Cashless betalen bij Hestival

Wie zaterdag naar Hestival gaat, hoeft niet meer met bonnetjes in zijn broekzak te zitten om een pintje te drinken of een snack te eten. Hestival volgt de trend die ook op andere festivals reeds van toepassing was en gebruikt de cashless betaalkaart die je oplaadt met je telefoon. Afspraak vanaf 15.30 u voor de Ketnetband, Berre, Chibi Ichigo, Dikke, Admiral Freebee en Xink tot Heist de nacht in danst met Kurkdroog.

Vraag betaalkaart aan de kassa’s

De cashless-betaalkaart moet het gemak, de veiligheid en de snelheid van de aankoop van bonnetjes en een drankje tijdens Hestival verhogen. Het traditionele systeem van bonnetjes kopen en inwisselen aan de toog in ruil voor een  drankje of een frietje maakt dus plaats voor dit nieuwe systeem. Met de nieuwe cashless betaalkaart kunnen Hestivalbezoekers hun saldo raadplegen en zelf opladen: snel en gemakkelijk, zonder lang te moeten aanschuiven aan de bonnen-standen. Kaarten kan je afhalen aan de kassa’s.

Saldo voor goed doel

Op de kaart staat een QR-code die je eenvoudig met je smartphone kan scannen en kan gebruiken aan zowel de toog als de eetkramen.  Bij de allereerste lading wordt een activatiekost van 0,5 bonnetje voor je kaart aangerekend. Aan de kassa’s helpen ze je graag verder als je het een beetje moeilijk vindt. Na afloop van Hestival wordt jouw eventuele resterende saldo geschonken aan de werking van Nethedal. Nethedal vzw is een voorziening voor personen met een mentale beperking. Zij hebben een dagcentrum in Booischot en sinds kort ook een nachtverblijf in Heist-op-den-Berg. Wil je dit niet, dan kan je een terugbetaling aanvragen via www.hestival.be.

Verminder de afvalberg

Bier en water worden geserveerd in herbruikbare bekers om de afvalberg te verkleinen. Voor deze herbruikbare bekers en PET-flesjes betaal je een waarborg van 0,5 bon. Wanneer je jouw gebruikte beker of PET-flesje terugbrengt naar de togen of recyclage-stand, krijg je telkens 0,5 bon terug op je consumptiekaart. Indien er een sterk vermoeden is van fraude - bijvoorbeeld wegens een grote teruggave van bekers in verhouding tot aangekochte dranken of herladingen - kan je terugbetaling geweigerd worden.

 

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier