Nieuws uit de regio

25-08-2023 - Heist-op-den-Berg

Cashless betalen bij Hestival

Wie zaterdag naar Hestival gaat, hoeft niet meer met bonnetjes in zijn broekzak te zitten om een pintje te drinken of een snack te eten. Hestival volgt de trend die ook op andere festivals reeds van toepassing was en gebruikt de cashless betaalkaart die je oplaadt met je telefoon. Afspraak vanaf 15.30 u voor de Ketnetband, Berre, Chibi Ichigo, Dikke, Admiral Freebee en Xink tot Heist de nacht in danst met Kurkdroog.

Vraag betaalkaart aan de kassa’s

De cashless-betaalkaart moet het gemak, de veiligheid en de snelheid van de aankoop van bonnetjes en een drankje tijdens Hestival verhogen. Het traditionele systeem van bonnetjes kopen en inwisselen aan de toog in ruil voor een  drankje of een frietje maakt dus plaats voor dit nieuwe systeem. Met de nieuwe cashless betaalkaart kunnen Hestivalbezoekers hun saldo raadplegen en zelf opladen: snel en gemakkelijk, zonder lang te moeten aanschuiven aan de bonnen-standen. Kaarten kan je afhalen aan de kassa’s.

Saldo voor goed doel

Op de kaart staat een QR-code die je eenvoudig met je smartphone kan scannen en kan gebruiken aan zowel de toog als de eetkramen.  Bij de allereerste lading wordt een activatiekost van 0,5 bonnetje voor je kaart aangerekend. Aan de kassa’s helpen ze je graag verder als je het een beetje moeilijk vindt. Na afloop van Hestival wordt jouw eventuele resterende saldo geschonken aan de werking van Nethedal. Nethedal vzw is een voorziening voor personen met een mentale beperking. Zij hebben een dagcentrum in Booischot en sinds kort ook een nachtverblijf in Heist-op-den-Berg. Wil je dit niet, dan kan je een terugbetaling aanvragen via www.hestival.be.

Verminder de afvalberg

Bier en water worden geserveerd in herbruikbare bekers om de afvalberg te verkleinen. Voor deze herbruikbare bekers en PET-flesjes betaal je een waarborg van 0,5 bon. Wanneer je jouw gebruikte beker of PET-flesje terugbrengt naar de togen of recyclage-stand, krijg je telkens 0,5 bon terug op je consumptiekaart. Indien er een sterk vermoeden is van fraude - bijvoorbeeld wegens een grote teruggave van bekers in verhouding tot aangekochte dranken of herladingen - kan je terugbetaling geweigerd worden.

 

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier