Nieuws uit de regio

23-04-2023 - Heist-op-den-Berg

Zoektocht op de fiets

De lente is nog niet veel soeps geweest, maar dat betekent niet dat het seizoen van de zomerse fietszoektochten er niet aan komt. Eén van de eersten  die met een nieuwe zoektocht naar buiten komt is de Landelijke Gilde van Heist-centrum die Jos Wyns weer heeft aangesproken om een landelijke fietstocht uit te stippelen met 21 vragen en  21 foto’s waarvan je de juiste locatie moet zoeken. Beginnen zoeken kan je vanaf 1 mei en ten laatste op 10 september moet je formulier weer binnen zijn.

Buiten de Heistse grenzen

“Nadat we de voorbije 6 jaar alle Heistse deelgemeenten en gehuchten hebben bezocht en ontdekt is het nu tijd om eens bij de buren te gaan gluren”, vertelt Jos Wyns, die al jaren instaat voor het uittekenen van de zoektocht. “Via rustige, landelijke wegen begeven we ons richting Berlaar en het idyllische, historische Gestel, eens één van de kleinste dorpen van ons land.De afstand bedraagt ongeveer 23 km en onderweg los je 21 vragen op en zoek je naar 21 foto’s. er wordt ook aandacht besteed aan enkele historische en culturele wetenswaardigheden.”

Iedereen prijs

Een deelnemingsformulier kost  6 euro en is te verkrijgen op volgende adressen:
Eduard Straetmans, Oude Gendarmeriestraat 67, 2220 Heist-op-den-Berg
Dienst Toerisme Heist-op-den-Berg, Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg
Dagbladhandel Raf, Pastoor Mellaerts straat 68 te Heist-Goor
Broodjeszaak Taste It, Eugeen Wouters straat 16A 2220 Heist-op-den-Berg
Ontmoetingscentrum Ballaer, Markt 27, Berlaar
De gilde voorziet voor elke deelnemer een mooie prijs, af te halen op de prijsuitreiking op vrijdag 29 september 2023 om 19 u in zaal Withof te Zonderschot.

Voor bijkomende info over deze zoektocht mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns tel. 0492 65 91 67 of wyns.jos@skynet.be

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Speciale promoties Check het hier