Nieuws uit de regio

15-03-2023 - Heist-op-den-Berg

Terug Moose Bar in 't Bergbos

Na de Winter Moose Bar op het ‘gouden kruispunt onderaan de Heistse berg staat de komende maanden de Lente Moose Bar weer op de flanken van het Heistse Bergbos. Van 13 april tot 4 juni  is de lentebar open voor het grote publiek van donderdag tot zondag.  Maandag, dinsdag en woensdag en de week voor opening en de week na sluiting kan de locatie ook gehuurd worden door bedrijven, of iemand die een leuk privé-feestje wil geven op een originele plek.

Gezelligheid troef

Tijdens de wintermaanden stond Winterbar Moose de afgelopen jaren mee aan de wieg als één van de allereerste stemmige chalets waar gezelligheid en ambiance hand in hand gaan. In de lente daarentegen, misten we in Heist nog een voorzet naar de zomerperiode. Ook met onze Lentebar Moose hopen we daar verandering in te brengen. Zowel voor jong en oud wordt er gedacht aan de nodige sfeer en ambiance, zowel overdag als 's avonds. Er wordt niet alleen gemikt op de avonden met een volle dansvloer, maar zeker ook op de gezellig drukke namiddagen in de grote chalet en buiten op het lenteterras met uitzicht vanop de Berg.

Ambiance in ‘t bos

De  Moose Lente Bar opent na de middag om 14 u en huis dj Peter verzorgt op 13 april de openingsparty. Ook de andere donderdagdagen zal Peter zorgen voor de nodige ambiance zoals hij dat ook in de Winterbar deed. Vrijdag- en zaterdagavond is het respectievelijk Apéro Friday en Saterday Moose Fever tot 2 u en op zondag zal het traditioneel ‘vintage’ zijn.

www.lentebarmoose.be

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier