Nieuws uit de regio

24-08-2021 - Booischot - Pijpelheide

Paapelrock is terug

In tegenstelling tot grote broer Hestival gaat Paapelrock,  dit jaar op 4 september, wel opnieuw in volle glorie door, zij het met de beperking van het Covid Safe ticket. Vorig jaar had op de Pijpelheide de 25ste editie moeten doorgaan. Daarvoor wilden de organiserende scouts  graag een grote naam. Dat wordt dus Soulsister met Paul Michiels en Jan Leyers. Het concept blijft hetzelfde als de andere jaren met 2 tenten, waarbij de 2de site gereserveerd is voor de zwaardere muziek.

“Wij kijken enorm uit naar de jubileumeditie”, vertelt mede-organisator Sebastian Jacobs van de scouts Pijpelheide.  “Iedereen bij de scouts  verlangt er naar om terug aan de slag te gaan. Vrijdag 27 september beginnen we met de opbouw van het festivalterrein dat nog steeds dat nog steeds tussen de Begijnendijkse Voetweg en de Schoutestraat ligt. We hadden er wel wat schrik voor, maar we zullen het hele festival volgens de coronaregels doen. Voor de voorafgaande fuif op vrijdag Ein-Zwei-Polizei vreesden we voor een kleine opkomst, omdat vele jongeren nog niet volledig gevaccineerd zijn. Wat blijkt: de online voorverkoop is al uitverkocht, alleen op enkele voorverkooppunten zijn nog kaarten voor de fuif verkrijgbaar”.

Op 4 september opent de main stage om 17 u met Black Jack, een groep die al meer dan 20 jaar klassieke hard-rcok speelt van o.a. Deep Purple, ZZ Top, Jimi Hendrix en AC/DC. Om 18.45 The Kids, de enige echte punkgroep die België tot vandaag heeft gekend. Om 20.30 u komt de enige echte Polle Pap en het hoofdpodium sluit met Level Six om 22.45 u.

Het zwaardere werk op de metal stage opent op 17.50 met Koyle uit Genk, om 21.45 Up The Irons, de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland, om 21.145 u Fleddy Melculy met brulboei Jeroen Camerlynck — tevens frontman van De Fanfaar, de backingband van Urbanus. Paapelrock wordt afgesloten om 23.30 u met Bizkit Park.

In 2019 behaalde Paapelrock voor het eerst onze totale capaciteit van 2500 bezoekers en moesten ze voor de eerste keer zelfs fans afwijzen. Om dit te vermijden koop je best je ticket online www.paapelrock.be of via 1 van de voorverkooppunten.

 

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier