Nieuws uit de regio

08-05-2021 - Heist-op-den-Berg

"De eerste zat hier al om half acht"

Op het ‘gouden kruispunt’ aan de voet van de Heistse berg zaten, ondanks minder gunstige weersomstandigheden, de terrassen goed vol op de eerste dag na de lockdown. ’t Hoekske opende pas om 9.30 u, maar de andere cafés lieten er geen gras over groeien en openden om 8 u op zaterdagmorgen hun deuren. Op het terras van ’t Pleintje had de eerste gast zich al geposteerd om 7. 25 u en tegen openingstijd zaten er al 25 wachtenden.

“’t Is al heel de dag bijzonder druk”, aldus Yves Janssens, cafébaas van ’t Pleintje “en ook op zondag en maandag verwachten we veel volk omdat er goed weer voorspeld is en ook omdat er weer zondagmarkt is in Heist. Ik ben natuurlijk heel blij en opgelucht dat we, na 6,5 maanden weer aan het werk kunnen, maar het is toch met gemengde gevoelens. Hier kunnen we terug aan de slag omdat we een ruim terras hebben, maar voor cafés zonder buitenterras en voor de meeste restaurants die ook geen terras hebben is het nog een steeds een moeilijke periode. Ik heb me de voorbij de maanden vooral bezig gehouden met wandelen, lopen, veel lezen en huishoudelijke taken en vooral uitkijken naar de dag vandaag.  Op de eerste dag hebben de klanten zich niet laten afschrikken door het slechte weer, maar hopelijk blijft het nu de komende periode een beetje droog”.

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier