Nieuws uit de regio

10-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Winterwandeling met een griezelkantje

Wandelen is één van de weinige activiteiten die in deze lockdownperiode nog mogelijk zijn. Omdat het Averegtenbos soms al té druk bezocht wordt, heeft KWB Heist rond de Heistse berg een wandeling uitgestippeld met een extra accentje: Door middel van een QR-code op 7 borden langsheen het traject kan je nog een griezelig verhaal meemaken, zelfs in 2 verschillende versies, voor -10 en +10-jarigen.

“Als je deze wandeling doet met je eigen bubbel is deze activiteit volledig corona-proof”, vertelt initiatiefnemer René Dom van de Heistse KWB die met zijn vereniging al heel wat evenementen in het water heeft zien vallen. “Het enige wat je nodig hebt is een smartphone die QR-codes leest. Het eerste bord vind je aan het Hof van Riemen aan de Orshagenstraat 11 met ruime parkeerplaatsen. Daar kan je ook de routebeschrijving downloaden. Die brengt je over een afstand van ongeveer 5 km langsheen de meeste pittoreske trage wegen op en rond de Heistse berg tot zelfs in het ‘strontstraatje’. Onderweg krijg je op 7 verschillende plaatsen een deel van het griezelverhaal in 2 versies: voor kleine kinderen en voor hen die al wat meer griezel kunnen verdragen”.  De borden blijven zeker staan tot 15 december en wie niet zo handig is met de smartphone of gewoon het centrum van Heist op een andere manier wil ontdekken, kan de routebeschrijving en het plannetje ook aanvragen via mail bij rene.dom@skynet.be

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier