Nieuws uit de regio

26-03-2020 - Putte

Elke dg een goede daad!

Eén van de opvallende initiatieven in coronatijd komt van het Putse Immo Vercammen. De werknemers laten het hemd en de geklede broek voor wat het is en trekken deze dagen hun scoutsoutfit aan. Enkele oud-scouts van het vastgoedkantoor zetten zich namelijk opnieuw achter hun jeugdbelofte: elke dag een goede daad verrichten.

“Ja ik ga achter mijn
belofte staan
als scout en gids
wil ik daar voor gaan”

“Het beloftelied van de Scouts kent een wel te verstaan refrein. Meteen erna volgen de woorden ‘Ik zet me in voor iets groots of klein, voor mijn groep wil ik er altijd zijn’. “, aldus Steven Van den Eynde van Immo Vercammen, ook bekend als Vrolijke Stern. “Door het drukke werkleven zijn we deze belofte uit het oog verloren. Een schande voor elke zichzelf respecterende (oud-)scout. Maar dit maken we nu volop goed.”

Het resulteerde al in de verdeling van een ruime voorraad alcoholgel aan mensen die zich inzetten voor de zorg van anderen. Ook de handelaars in Sint-Katelijne-Waver kregen een flesje zodat hun zaak in de mate van het mogelijke kan blijven draaien.

Momenteel deelt Immo Vercammen zelf samengestelde cadeauboxen uit. “Daar zit bijvoorbeeld papier en pen in. Nu je slechts één keer per week naar de winkel gaat, kan je daar alle benodigdheden op noteren. Het is een papierblok, dus noteer gerust de bestelling van je grootouders of buren die zwak te been zijn. Ook een boek speelkaarten tegen de verveling en een vouwmeter om voldoende afstand te houden, mogen natuurlijk niet ontbreken. En op het einde van de dag, wanneer je goede daad verricht is, kan je de flesopener gebruiken om te klinken op jezelf.”

Wie ook zo’n cadeaubox wil, kan een mailtje sturen naar info@immovercammen.be . “Laten we er meteen een spelletje van maken, zoals het een goede scout betaamt: wie zijn of haar goede daad via mail laat weten, ontvangt een box. Dat kan gaan van het maken van mondmaskers tot het simpel afgeven van een bloemetje uit de tuin aan je buur.”

Goede daden verrichten is zowat een roeping voor iedere scout.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier