Nieuws uit de regio

07-08-2019 - Tremelo

Fietsen met Victor Campenaerts en Laurens Sweeck

De Fietseling op 11 augustus is een groots wielerevenement van de gemeenten Tremelo, Herselt en Begijnendijk. Bij de groepsstart van de 60 km houdt werelduurrecordhouder Victor Campenaerts een signeersessie en ook veldrijder Laurens Sweeck rijdt mee. Daarnaast zijn er nog vele andere tochten, van het Fietselingetje van 10 km tot het Frans Verbeeck parcours van 100 km. Terug op de vertrekplaats is er nog veel muzikale ambiance.

Sportievelingen, recreatieve fietsers en gezinnen kunnen genieten van enkele mooie, rustige fietsroutes langs toeristische plekjes tijdens de Fietseling. De nieuwe fietsroutes werden samengesteld aan de hand van een uitgebreid aanbod aan toeristische trekpleisters en animatie. Zo wordt dit jaar een unieke route van 80 km bewegwijzerd om volop de toeristische kaart te trekken. Deze route wordt ook gebruikt als basis voor bijna alle kortere routes van 60, 40 en 20 km, zodat de toeristische trekpleisters rijkelijk aan bod komen. Wil je een bezoek brengen aan het Sven Nys Cycling Center, Damiaanmuseum, de festivalweide en het bezoekerscentrum Rock Werchter X? Of liever een streekproductenmarkt en kindercrossparcours bijwonen? Het is allemaal mogelijk!

Tussen 7 en 15 u kan je vrij vertrekken voor de verschillende afstanden. Wie de sfeer van een echt wielerpeloton wil opsnuiven kan op het Damiaanplein in Tremelo om 9 u meerijden met de 60 km aan een gemiddelde van 25 km/u. Echte sportievelingen sluiten aan bij het peloton dat op het Kerkplein in Begijnendijk om 8.30 u vertrekt voor 100 km aan 32 km/u.

Vanaf 14 u is er op het Damiaanplein in Tremelo heel wat te beleven, zelfs voor wie niet deelneemt aan de Fietseling: doorlopend springkastelen en grime, de ballonnenclown Mr. Creezy (14u-17u) en muzikale optredens van Johan Veugelers (14 u), Kontrair (15 u) en Les Copines (17.30 u). Vanaf 19 u houdt een dj er de ambiance in. Ook op het Kerkplein in Begijnendijk en het Gemeenteplein aan de Vest te Herselt is heel wat te beleven op 11 augustus. Meer info op www.

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier