Nieuws uit de regio

07-08-2019 - Tremelo

Fietsen met Victor Campenaerts en Laurens Sweeck

De Fietseling op 11 augustus is een groots wielerevenement van de gemeenten Tremelo, Herselt en Begijnendijk. Bij de groepsstart van de 60 km houdt werelduurrecordhouder Victor Campenaerts een signeersessie en ook veldrijder Laurens Sweeck rijdt mee. Daarnaast zijn er nog vele andere tochten, van het Fietselingetje van 10 km tot het Frans Verbeeck parcours van 100 km. Terug op de vertrekplaats is er nog veel muzikale ambiance.

Sportievelingen, recreatieve fietsers en gezinnen kunnen genieten van enkele mooie, rustige fietsroutes langs toeristische plekjes tijdens de Fietseling. De nieuwe fietsroutes werden samengesteld aan de hand van een uitgebreid aanbod aan toeristische trekpleisters en animatie. Zo wordt dit jaar een unieke route van 80 km bewegwijzerd om volop de toeristische kaart te trekken. Deze route wordt ook gebruikt als basis voor bijna alle kortere routes van 60, 40 en 20 km, zodat de toeristische trekpleisters rijkelijk aan bod komen. Wil je een bezoek brengen aan het Sven Nys Cycling Center, Damiaanmuseum, de festivalweide en het bezoekerscentrum Rock Werchter X? Of liever een streekproductenmarkt en kindercrossparcours bijwonen? Het is allemaal mogelijk!

Tussen 7 en 15 u kan je vrij vertrekken voor de verschillende afstanden. Wie de sfeer van een echt wielerpeloton wil opsnuiven kan op het Damiaanplein in Tremelo om 9 u meerijden met de 60 km aan een gemiddelde van 25 km/u. Echte sportievelingen sluiten aan bij het peloton dat op het Kerkplein in Begijnendijk om 8.30 u vertrekt voor 100 km aan 32 km/u.

Vanaf 14 u is er op het Damiaanplein in Tremelo heel wat te beleven, zelfs voor wie niet deelneemt aan de Fietseling: doorlopend springkastelen en grime, de ballonnenclown Mr. Creezy (14u-17u) en muzikale optredens van Johan Veugelers (14 u), Kontrair (15 u) en Les Copines (17.30 u). Vanaf 19 u houdt een dj er de ambiance in. Ook op het Kerkplein in Begijnendijk en het Gemeenteplein aan de Vest te Herselt is heel wat te beleven op 11 augustus. Meer info op www.

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier