Nieuws uit de regio

23-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Een blondje op Hestival

Ter gelegenheid van de 15de editie wordt heeft de Hestival-organisatie, in samenwerking met de Heikantse Bierliefhebbers, een biertje op de markt gebracht. ‘Hestival Blond’ is, net als het festival zelf, straffe kost want het is van hoge gisting, hergist op de fles en 8,5 % alcoholvolume.

“Festivals en bier zijn de perfecte combinatie”, vinden voorzitster Katrien De Roover en communicatieverantwoordelijke Robin Bastaens. Voor de jubileumeditie trokken ze naar microbrouwerij Den Triest in Willebroek die het verjaardagsbier voor Heist gebrouwen heeft. Hestival Blond zal niet alleen op 24 augustus op het Heistse evenementenplein verkrijgbaar zijn, maar ook als ‘bier van de maand’ in verschillende Heistse horecagelegenheden.

Hestival heeft zelfs een wedstrijdje uitgeschreven waarbij je 2 x 15 drankbonnetjes of een duoticket voor Hestival Deluxe kan winnen.  Wat moet je daarvoor doen?:
- Neem een leuke foto met je Hestival Blond flesje en post die op Instagram of Facebook.
- Tag Hestival in je foto via #hestival. Vergeet niet je foto publiek te zetten.
- Vermeld met wie je het Hestival Blond wil komen drinken op 24 augustus.

www.hestival.be
www.facebook.com/hestival
www.twitter.com/hestival_heist

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier