Nieuws uit de regio

19-06-2019 - Putte

Speelt Badmintonclub Klein Boom nu met bronzen pluimpjes?

De Putse Badmintonclub Klein Boom kreeg van het Putse gemeentebestuur de Bronzen Putteling 2019, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een verdienstelijke sporter/sportclub in de gemeente.

De Putse club wordt vooral geroemd om haar goede jeugdwerking: “Als gemeentebestuur besteden we veel aandacht aan sport als beleving voor iedere Puttenaar. Ook sporten door de Putse jeugd is hiervan een belangrijk onderdeel.”, zegt schepen van sport Jeroen De Cuyper. “Als bestuur zijn we dan ook heel blij dat we dit jaar de Bronzen Putteling kunnen uitreiken aan Badmintonclub BC Klein Boom.”

De Putse club ontving in zowel in 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 als in 2018 de beker Paul Rochet. De Beker Paul Rochet wordt toegekend aan de club waarvan de spelers de hoogste gemiddeld aantal punten hebben behaald. Paul Rochet is de oprichter van het provinciale jeugdcircuit. De bedoeling van het jeugdcircuit was en is om de jeugd op een instapniveau tegen elkaar wedstrijden te laten spelen en zo spelervaring op te doen en door te groeien. 

Badmintonclub Klein Boom traint in de Putse sporthal aan de Mechelbaan op maandag- en woensdagavond en speelt op zondagavond haar competitiewedstrijden. www.bckleinboom.be

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier