Nieuws uit de regio

06-06-2019 - Tremelo

Pasar viert verjaardag met zomerzoektocht

Pasar Tremelo - Baal bestaat dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 6 oktober maar in de aanloop daar naartoe kan je deelnemen aan een zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde. Er vallen heel wat mooie prijzen te winnen.

De zomerzoektocht loopt van 15 mei tot 15 september 2019. Via gewone vragen en fotovragen kan je kennis maken met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Ninde. De zoektocht is beschreven als een fietstocht maar laat dat je niet tegenhouden om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen. Vertrekken doe je aan de kerk van Tremelo maar omdat de tocht lusvormig is kan je ook elder de tocht aanvatten. De afstand bedraagt ongeveer 20 km.

Deelnemen?
Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij:

  • Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
  • Brasserie 't Kapittel, Pastoriestraat 67, Baal
  • De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
  • Café Het Raadshuis, Werchtersebaan 2, Tremelo

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Voor de prijzenpot kon Pasar rekenen op de medewerking van een twintigtal handelaars uit Tremelo en Baal. De winnaar krijgt een fiets van het Niels Albert Bike Center en alle andere prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 om 17u in de zaal van Café Het Raadshuis (Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo). Op die dag organiseert Pasar Tremelo - Baal ook zijn jubileumwandeling en is er de officiële viering van het 30-jarige bestaan.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier