Nieuws uit de regio

05-03-2019 - Tremelo

Cadeautje voor Pater Damiaanstraten en -pleinen

Dit jaar wordt de 10de verjaardag van de heiligverklaring van de grootste Belg Pater Damiaan gevierd. Daarom heeft het Damiaanmuseum een cadeautje in petto voor de bewoners van meer dan 40 Pater Damiaanstraten, -pleinen en instellingen in ons land. Zij krijgen binnenkort het stripverhaal 'Getekend Damiaan' in de bus.

In ons land zijn talrijke straten en pleinen naar Pater Damiaan genoemd. Om zijn feestelijke verjaardag te vieren stuurt het Damiaanmuseum een cadeautje naar een bewoner van iedere straat, plein, school, ... die naar Damiaan vermoemd is. Met het stripverhaal 'Getekend Damiaan' spreken we de bewoners op een leuke manier aan over de naam die hun straatnaambordje of instelling siert. We informeren hen over wie die man was en over het feit dat we dit jaar iets speciaal plannen om die uitzonderlijke man te erten. We vragen hen ook om zich te engageren deze boodschap en het stripverhaal te delen met andere buren. Zo wandelt het verhaal van Damiaan straks huis per huis door elke Pater Damiaanstraat of -plein in heel het land en maken we van de bewoners trotse ambassadeurs van de Damiaanbeweging.

Damiaan 10 jaar Heilig
Op 11 oktober 2019 vieren we de 10de verjaardag van de heiligverklaring van Pater Damiaan en dat laat het Damiaanmuseum niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze plannen een nieuw Damiaanjaar onder de noemer 'Damiaan inspireert' met tal van activiteiten in Tremelo en Leuven.

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier