Nieuws uit de regio

05-03-2019 - Tremelo

Cadeautje voor Pater Damiaanstraten en -pleinen

Dit jaar wordt de 10de verjaardag van de heiligverklaring van de grootste Belg Pater Damiaan gevierd. Daarom heeft het Damiaanmuseum een cadeautje in petto voor de bewoners van meer dan 40 Pater Damiaanstraten, -pleinen en instellingen in ons land. Zij krijgen binnenkort het stripverhaal 'Getekend Damiaan' in de bus.

In ons land zijn talrijke straten en pleinen naar Pater Damiaan genoemd. Om zijn feestelijke verjaardag te vieren stuurt het Damiaanmuseum een cadeautje naar een bewoner van iedere straat, plein, school, ... die naar Damiaan vermoemd is. Met het stripverhaal 'Getekend Damiaan' spreken we de bewoners op een leuke manier aan over de naam die hun straatnaambordje of instelling siert. We informeren hen over wie die man was en over het feit dat we dit jaar iets speciaal plannen om die uitzonderlijke man te erten. We vragen hen ook om zich te engageren deze boodschap en het stripverhaal te delen met andere buren. Zo wandelt het verhaal van Damiaan straks huis per huis door elke Pater Damiaanstraat of -plein in heel het land en maken we van de bewoners trotse ambassadeurs van de Damiaanbeweging.

Damiaan 10 jaar Heilig
Op 11 oktober 2019 vieren we de 10de verjaardag van de heiligverklaring van Pater Damiaan en dat laat het Damiaanmuseum niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze plannen een nieuw Damiaanjaar onder de noemer 'Damiaan inspireert' met tal van activiteiten in Tremelo en Leuven.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier