Nieuws uit de regio

14-02-2019 - Hulshout

Zingen tégen pesten en vóór een beter klimaat

Van 22 februari tot 1 maart is het de ‘week tegen pesten’. Bij deze gelegenheid lanceert Hulshoutenaar Patrick Retour de website www.zingenvooreenbeterewereld.com

In een vorig leven bracht Retour nog Nederlandstalige popmuziek als ‘Patrick Retour & The Taxis’. Later maakte hij furore als woonjournalist in diverse bladen en als samensteller van de serie ‘Wonen met Stijl’ en ‘Hart voor Huizen’, prachtige naslagwerken voor wie graag mooie huizen en interieurs bewondert. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met het maken van cd-liedboeken, boekjes met bijhorende cd waarmee hij jong en oud wil inspireren om te zingen tegen pesten en cyberstalken en voor het klimaat, vrede en solidariteit. De cd-liedboeken hebben de passende titels:  ‘Time2stop’, ‘Time4peace’ en ‘Time2save’ . Het vervolg ‘Time2share’ is nog in voorbereiding.  Hetzelfde wil hij nu ook doen op het internet.  Met enige trots lancert hij zijn sociaal bewogen platform www.zingenvooreenbeterewereld.com.  “We komen op tegen pesten, oorlog, discriminatie en onrecht”, aldus de geëngageerde singer-songwriter, “Verdraagzaamheid en liefde voor de natuur dragen we hoog in het vaandel. Met zingenvooreenbeterewereld.com bieden wij – over culturele, sociale en etnische grenzen heen – een digitaal platform voor kinderen, opvoeders en mensen van alle leeftijden. Laten we leven op de rug maar niet op de (ijs)kap van de aarde…”

De informatieve website ‘Zingen voor een Betere Wereld’ kwam tot stand dankzij de welwillende steun van www.dauby.be, een gedegen bedrijf uit de woonsector met een hart voor kinderen.

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier