Nieuws uit de regio

14-02-2019 - Hulshout

Zingen tégen pesten en vóór een beter klimaat

Van 22 februari tot 1 maart is het de ‘week tegen pesten’. Bij deze gelegenheid lanceert Hulshoutenaar Patrick Retour de website www.zingenvooreenbeterewereld.com

In een vorig leven bracht Retour nog Nederlandstalige popmuziek als ‘Patrick Retour & The Taxis’. Later maakte hij furore als woonjournalist in diverse bladen en als samensteller van de serie ‘Wonen met Stijl’ en ‘Hart voor Huizen’, prachtige naslagwerken voor wie graag mooie huizen en interieurs bewondert. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met het maken van cd-liedboeken, boekjes met bijhorende cd waarmee hij jong en oud wil inspireren om te zingen tegen pesten en cyberstalken en voor het klimaat, vrede en solidariteit. De cd-liedboeken hebben de passende titels:  ‘Time2stop’, ‘Time4peace’ en ‘Time2save’ . Het vervolg ‘Time2share’ is nog in voorbereiding.  Hetzelfde wil hij nu ook doen op het internet.  Met enige trots lancert hij zijn sociaal bewogen platform www.zingenvooreenbeterewereld.com.  “We komen op tegen pesten, oorlog, discriminatie en onrecht”, aldus de geëngageerde singer-songwriter, “Verdraagzaamheid en liefde voor de natuur dragen we hoog in het vaandel. Met zingenvooreenbeterewereld.com bieden wij – over culturele, sociale en etnische grenzen heen – een digitaal platform voor kinderen, opvoeders en mensen van alle leeftijden. Laten we leven op de rug maar niet op de (ijs)kap van de aarde…”

De informatieve website ‘Zingen voor een Betere Wereld’ kwam tot stand dankzij de welwillende steun van www.dauby.be, een gedegen bedrijf uit de woonsector met een hart voor kinderen.

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier