Agenda activiteiten

Vrijdag 06 maart 2020 t.e.m. zaterdag 14 maart 2020

Opendeurdagen bij Garage Wuyts

Rij de toekomst tegemoet met een Hyundai! Ga eens langs tijdens de opendeurdagen bij Garage Wuyts en geniet van de speciale opendeurcondities.
Je kan hier terecht van maandag 6 t/m zaterdag 14 maart 2020.

Zaterdag 7 maart (10u - 12u & 13u30 - 17u) / Zondag 8 maart (13u30 - 17u)

Iedereen welkom!

Locatie

Garage Wutys - Berlaarbaan 10 - 2580 Beerzel

Organisatie

Garage Wuyts
Luc Wuyts
T. 015 75 61 27
info@garagewuyts.com
www.garagewuyts.com

Meer over deze handelaar

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier