Agenda activiteiten

Zaterdag 02 juli 2022 t.e.m. zondag 03 juli 2022

MASH - FLY IN 2022 - Spectaculair Modelvliegevenement

Tijdens het weekend van 2 en 3 juli 2022 vindt er in Wiekevorst een spectaculair modelvliegevenement plaats!

De mini airshow, de jaarlijkse Fly-in van modelvliegclub Mash uit Heist-op-den-Berg, gaat dit jaar door op zat. 2 en zondag 3 juli op het vliegterrein aan de Wiekevorstse Goorweg. Er is er een doorlopend weekendprogramma, te starten vanaf zaterdag, 10u tot en met zondag 18u. Je kan van dichtbij modelvliegtuigen bewonderen en ze in de lucht aan het werk zien: vrije vluchten met helikopters, tweedekkers, zweefvliegtuigen, en 3-motorigen. Om de kleintjes te plezieren zijn er ook verschillende snoepdroppings (om 14u en 16u) voorzien en een gratis tombola voor de volwassenen. De toegang tot het evenement is volledig gratis. Er is ruime parkeergelegenheid en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Ook bij minder goed weer gaat het evenement gegarandeerd door. Het vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst.

Meer info via www.mash.be

 

Locatie

Vliegterrein - Wiekevorstse Goorweg 42 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Model Aero Sport Heist (M.A.S.H.)
Adriaan Wilquet
T. 0475 55 88 19
adriaan.wilquet@gmail.com

Meer over deze vereniging

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Speciale promoties Check het hier