Agenda activiteiten

Dinsdag 12 juli 2022

Kijkdagen Assistentiewoningen Heistse Berg

Interesse in een assistentiewoning? Op dinsdag 12 juli (13u - 17u) organiseert Zorgbedrijf Vlaanderen een kijkdag in de afgewerkte assistentiewoningen 'Heistse Berg'.

Kom een kijkje nemen! Tijdens de kijkdagen krijgt u naast alle praktische info ook de mogelijkheid om een aantal flats te bezoeken met de woonadviseur.
Inschrijven hoeft niet, u kan zich aanmelden in het dienstencentrum waarvan de ingang zich bevindt aan de kant van de Kloosterstraat.
Deelnemen aan de kijkdagen is gratis, u kan doorlopend een kijkje komen nemen.

U kan ook onze klantendienst contacteren - 03 431 31 32

Locatie: Kloosterstraat 3 & 7, 2220 Heist-op-den-Berg
 

Meer info:
https://www.zorgbedrijfvlaanderen.be/assistentiewoningen/heistse-berg

Locatie

Assistentiewoningen Heistse Berg - Kloosterstraat 3 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier