Agenda activiteiten

Dinsdag 04 januari 2022

Brass & Voices

Concert met Brass Band Heist en het koor Laudate. 2022 goed inzetten met muziek, het kan. Brass Band Heist (koperblazers) en Laudate (koor) slaan de handen in elkaar en laten “koperklanken en stemmen” versmelten tot een geheel waar je alleen maar kan van snoepen. Het wordt geen traditioneel Nieuwjaarsconcert maar wel een concert waar blaasmuziek en koorklanken worden verweven of los van elkaar te horen zullen zijn. Op het programma o.a. muziek van Karl Jenkins, Simon Van Hoecke en Wim Bex vermengd met fragmenten uit The Sound of Music en Les Misérables. Kaarten: Voorverkoop: 12 € Kassa: 15 € Kaarten via CC Zwaneberg https://www.zwaneberg.be/e2151/brass-voices

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Brassband Heist
Patrick Havermans
T. 0498 271099
secretariaat@brassbandheist.be
www.brassbandheist.be

Meer over deze vereniging

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier