Agenda activiteiten

Vrijdag 22 oktober 2021 t.e.m. zondag 24 oktober 2021

Tentoonstelling: ART, kracht van vormen

Schilderkunst, beeldhouwwerk, keramiek, tekeningen, sculpturen, fotografie, grafiek en zelfs recyclagekunst. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober kan je in  de Kasteelhoeve in Booischot terecht voor een erg diverse tentoonstelling. Bezieler van het project, Herman Van den Brande van kunstgroep ‘Toevallige ontmoeting’, geeft er mensen de gelegenheid om hun werk te tonen aan een breed publiek.

Kunstenaars
Ismaël Bils - Swa Budts - Lies Bulteel - Anya De Bie - Dirk De Lobel - Peter De Marrez - Patrick Florée - Irene Poelmans - François Slaets - Viviane Tordeur - Herman Van den Brande - Karin Vandenbroeck - Ludo Vangenechten - Nicole Walford

  • vrijdag 22 oktober (20u - ...)
  • zaterdag 23 oktober (10u - 20u)
  • zondag 24 oktober (10u - 18u)

Kasteelhoeve - Hofdreef 1 - Booischot

Meer info? Herman Van den Brande - herman.van.den.brande2@telenet.be

Locatie

De Kasteelhoeve - Hofdreef 1 - 2221 Booischot

Organisatie

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier