Agenda activiteiten

Dinsdag 01 september 2020 t.e.m. maandag 07 september 2020

Gratis danslessen bij Movere

Van 1 t/m 7 september 2020 organiseert Danscentrum Movere gratis proeflessen kleuterdans, kinderdans, moderne dans, streetdance, ladydance, klassiek ballet en G-dans,... Iedereen is van harte welkom om onze lessen uit te proberen! Het volledige uurrooster kan je terugvinden op www.danscentrummovere.be. Let op: je moet op voorhand inschrijven voor onze proeflessen! Tot dan!

Locatie

de Sporthal - Lostraat 48A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier