Movere

Movere vzw is een jonge en dynamische dansschool met danslessen in Heist-op-den-Berg en Wiekevorst. 
 

Bedrijfsreportage

Movere vzw is een jonge en dynamische dansschool met danslessen in Heist-op-den-Berg (De Sporthal) en Wiekevorst (Lagere School). 
Onder leiding van een gediplomeerd en ervaren team bieden wij kwaliteitsvolle danslessen aan in modern, streetdance, klassiek ballet, peuter- en kleuterdans, kinderdans en G-dans. 
Kinderen kunnen in het danscentrum terecht vanaf 3 jaar, maar ook tieners en volwassenen zijn welkom! Door de werking in kleinere groepen en in verschillende niveau's krijgt elke danser, beginner of gevorderd, de kans om zijn danskwaliteiten verder te ontwikkelen op eigen tempo.

Onze activiteiten

Zaterdag 04 januari 2020

Dansdag 2020

Op zaterdag 4 januari 2020 gaat onze jaarlijkse dansdag door. Net zoals voorbije jaren hebben we voor klein en groot verschillende workshops op het programma staan! Inschrijven kan door je workshops door te geven via info@danscentrummovere.be. Wees er tijdig bij want voor elk van onze workshops zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshops zijn toegankelijk voor leden maar ook voor niet-leden van Movere. Bekijk het volledige programma op www.danscentrummovere.be/dansdag.

  • Dansers van geboortejaren 2014-2015-2016: Een knotsgekke dansworkshop waarbij ballonnen de rode draad vormen voor de bewegingen en dansen.
  • Dansers van geboortejaren 2011-2012-2013: Keuze uit 3 workshops (hiphop, klassiek ballet en modern) gegeven door Chynna Verschaeren en Esther Van Loo.
  • Dansers vanaf geboortejaar 2010: Keuze uit verschillende workshops in de stijlen modern, hedendaags, partnering, hiphop, dancehall en girly hiphop. Docenten zijn Manuella Verzwyvel, Jente Witvrouwen, Freya Pauwels, Marie Kerida en Raf Van Puymbroeck.

Locatie

de Sporthal - Heist-op-den-Berg

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier