Agenda activiteiten

Vrijdag 22 november 2019 t.e.m. zaterdag 14 december 2019

"Vaders"

Een tragikomedie over dubbele moraal, vergeving en wraak. Moet een zoon voor zijn vader zorgen als die dat nooit voor hem heeft gedaan? Daniël heeft een modern, open huwelijk met Lara. Zijn nieuwste verovering heet Anoek: een lekker jong ding, spannend en ongecompliceerd. Dan duikt Daniëls oude vader op - ooit een rokkenjager, maar nu zwaar ziek. Daniël zit niet alleen in z'n maag met de man, die flink wat kritiek heeft op zijn manier van leven. Maar ook met Anoek, die het tussendoor aanlegt met een Spanjaard en een Pool. En Lara, minder blij met het vrije huwelijksleven, zucht en wacht af. Of niet?

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Speciale promoties Check het hier