Agenda activiteiten

Woensdag 13 november 2019

María Grand Trio in Hnita Jazz Club

Op woensdag 13 november (20u30) treedt het María Grand Trio op in de Hnita Jazz Club.
De Zwitserse saxofoniste María Grand (°1992) maakt furore. Zo werd ze in de zogenaamde Expanded Critics Poll van het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift JazzTimes verkozen als Best New Artist van 2018. De release van haar album 'Magdalena' op Biophilia Records speelde daar een belangrijke rol in. Sinds 2011 woond Grand in New York, waar ze onder meer samenwerkte met gitariste Mary Halvorson en de pianisten Vijay Iyer en Craig Taborn. Grand is voor het eerst met haar eigen band in België, met de van oorsprong Japanse contrabassiste Kanoa Mendenhall en de Amerikaanse drumster Savannah Harris.

Tickets? Algemeen € 15 / Jongeren (<26 jr.) € 10 / Hnitaleden € 13
Reserveren: hnitajazzclub@outlook.com

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier