Agenda activiteiten

Woensdag 13 november 2019

María Grand Trio in Hnita Jazz Club

Op woensdag 13 november (20u30) treedt het María Grand Trio op in de Hnita Jazz Club.
De Zwitserse saxofoniste María Grand (°1992) maakt furore. Zo werd ze in de zogenaamde Expanded Critics Poll van het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift JazzTimes verkozen als Best New Artist van 2018. De release van haar album 'Magdalena' op Biophilia Records speelde daar een belangrijke rol in. Sinds 2011 woond Grand in New York, waar ze onder meer samenwerkte met gitariste Mary Halvorson en de pianisten Vijay Iyer en Craig Taborn. Grand is voor het eerst met haar eigen band in België, met de van oorsprong Japanse contrabassiste Kanoa Mendenhall en de Amerikaanse drumster Savannah Harris.

Tickets? Algemeen € 15 / Jongeren (<26 jr.) € 10 / Hnitaleden € 13
Reserveren: hnitajazzclub@outlook.com

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier