Agenda activiteiten

Vrijdag 27 september 2019 t.e.m. zondag 29 september 2019

Drie Dolle Dagen in de Hnita Jazz Club

Hnita Jazz Club opent het seizoen met drie dolle dagen vol muziek op 27, 28 en 29 september. Plek van het gebeuren is Bergola bovenop de Heistse berg aan de Kerkhofstraat 4 in Heist-op-den-Berg. Op het programma staat onder meer Baz Trio, de winnaar van de JazzContest Mechelen.

Vrijdag 27 september (20u30): Kim In the Middle

 • Kim Versteynen (zang)
 • Arne Van Coillie (piano)
 • Flor Van Leugenhaeghe (contrabas)
 • Wannes Cornelis (drums)

Kim In the Middle is een jazzkwartet rond vocaliste Kim Versteynen. In 2013 won zij met gitarist Tim Finoulst het concours van het Dinant Jazz Festival. Als docent zang pop en jazz, is zij verbonden aan de Genkse Academie, het Conservatorium Hasselt en het KSO Musart in Hasselt. Kim daagt haarflexibele en warme stem steeds uit in een brede mix van genres. Ze heeft het talent repertoire te kunnen kiezen en schrijven dat bij iedereen iets tweegbrengt. In Bergola zal de band vooral putten uit zijn derde cd, The 7 Year Itch, een combinatie van eigen materiaal, minder bekende jazzcomposities en stukken van zowel Kate Bush als Gabriel Fauré. Pianist Arne Van Coillie is al sinds eind jaren '90 een vast gast in de Hnita-Hoeve met de band Hot versus Cool.

Tickets: € 13 (< 26 jr: € 9 - Hnitaleden € 11)

 

Zaterdag 28 september (20u30): Baz Trio

 • Wajdi Riahi (piano)
 • Basile Rahola (contrabas)
 • Oscar Georges (drums)

In 2018 won Baz Trio de JazzContest Mechelen. De muziek van het trio laat zich het best omschrijven als moderne pianojazz met een Noord-Afrikaans tintje. Sommige melodieën en ritmes zijn geïnspireerd door de Tunesische Stambelimuziek. Ook muzikale nuance en stilte zijn voor Baz Trio van belang. Live at Jamboree, hun in Barcelona opgenomen live album, is zonet verschenen. Maak kennis met dit aanstormend jazztalent.

Tickets: € 13 (< 26 jr.: € 9 - Hnitaleden: € 11)

 

Zondag 29 september (20u30) - The Blue Chevys

 • Kris Bries (zang, mondharmonica)
 • Frederic Martello (leadgitaar, backing vocals)
 • Philippe Martello (drums, percussie)
 • Jan Ursi (keyboards, orgel)
 • Jean-Luc Cremens (basgitaar)
 • Sven Smekens (ritmegitaar)
 • Kim Vandeweyer (trompet)
 • Koen Desloovere (sax)

The Blue Chevys baden sinds hun ontstaan in 1989 in brylcreem, rhythm-and-blues en soulvolle rock-'n-roll. Hun passie en gedrevenheid brachten hen onder meer naar Blues Peer en het Breda Jazz Festival, leverden hen een zilveren medaille op bij de Belgian Blues Challenge en genereerden airplay op Classic 21 en Radio 2. Live heeft de band een ijzersterke reputatie en hij wordt ondersteund door een funky blazerssectie.

Tickets: € 10 (< 26 jr.: € 7 - Hnitaleden € 9)

 

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier