Agenda activiteiten

Vrijdag 27 september 2019 t.e.m. zondag 29 september 2019

Drie Dolle Dagen in de Hnita Jazz Club

Hnita Jazz Club opent het seizoen met drie dolle dagen vol muziek op 27, 28 en 29 september. Plek van het gebeuren is Bergola bovenop de Heistse berg aan de Kerkhofstraat 4 in Heist-op-den-Berg. Op het programma staat onder meer Baz Trio, de winnaar van de JazzContest Mechelen.

Vrijdag 27 september (20u30): Kim In the Middle

  • Kim Versteynen (zang)
  • Arne Van Coillie (piano)
  • Flor Van Leugenhaeghe (contrabas)
  • Wannes Cornelis (drums)

Kim In the Middle is een jazzkwartet rond vocaliste Kim Versteynen. In 2013 won zij met gitarist Tim Finoulst het concours van het Dinant Jazz Festival. Als docent zang pop en jazz, is zij verbonden aan de Genkse Academie, het Conservatorium Hasselt en het KSO Musart in Hasselt. Kim daagt haarflexibele en warme stem steeds uit in een brede mix van genres. Ze heeft het talent repertoire te kunnen kiezen en schrijven dat bij iedereen iets tweegbrengt. In Bergola zal de band vooral putten uit zijn derde cd, The 7 Year Itch, een combinatie van eigen materiaal, minder bekende jazzcomposities en stukken van zowel Kate Bush als Gabriel Fauré. Pianist Arne Van Coillie is al sinds eind jaren '90 een vast gast in de Hnita-Hoeve met de band Hot versus Cool.

Tickets: € 13 (< 26 jr: € 9 - Hnitaleden € 11)

 

Zaterdag 28 september (20u30): Baz Trio

  • Wajdi Riahi (piano)
  • Basile Rahola (contrabas)
  • Oscar Georges (drums)

In 2018 won Baz Trio de JazzContest Mechelen. De muziek van het trio laat zich het best omschrijven als moderne pianojazz met een Noord-Afrikaans tintje. Sommige melodieën en ritmes zijn geïnspireerd door de Tunesische Stambelimuziek. Ook muzikale nuance en stilte zijn voor Baz Trio van belang. Live at Jamboree, hun in Barcelona opgenomen live album, is zonet verschenen. Maak kennis met dit aanstormend jazztalent.

Tickets: € 13 (< 26 jr.: € 9 - Hnitaleden: € 11)

 

Zondag 29 september (20u30) - The Blue Chevys

  • Kris Bries (zang, mondharmonica)
  • Frederic Martello (leadgitaar, backing vocals)
  • Philippe Martello (drums, percussie)
  • Jan Ursi (keyboards, orgel)
  • Jean-Luc Cremens (basgitaar)
  • Sven Smekens (ritmegitaar)
  • Kim Vandeweyer (trompet)
  • Koen Desloovere (sax)

The Blue Chevys baden sinds hun ontstaan in 1989 in brylcreem, rhythm-and-blues en soulvolle rock-'n-roll. Hun passie en gedrevenheid brachten hen onder meer naar Blues Peer en het Breda Jazz Festival, leverden hen een zilveren medaille op bij de Belgian Blues Challenge en genereerden airplay op Classic 21 en Radio 2. Live heeft de band een ijzersterke reputatie en hij wordt ondersteund door een funky blazerssectie.

Tickets: € 10 (< 26 jr.: € 7 - Hnitaleden € 9)

 

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier