Agenda activiteiten

Vrijdag 18 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Berlaar

De Berlaarse fanfare blies al 185 kaarsjes uit en is daarmee de oudste vereniging van de gemeente. In deze tentoonstelling maak je kennis met de fanfare en haar muzikanten van weleer tijdens de nacht van het muzikale in het heden, verleden en de toekomst. Bovendien ontdek je hoe de muzikanten vandaag hun instrumenten bespelen en werp je een blik op de toekomst van Sint Cecilia.

Wanneer? Vrijdag 18 oktober van 19 - 23 uur.

Locatie

Zaal Polido - Misstraat 70 - 2590 Berlaar

Organisatie

KF Ste Cecilia Berlaar
Jan Augustijnen
T. 0478 95 42 73
fanfare@ceciliaberlaar.be
www.ceciliaberlaar.be

Meer over deze vereniging

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier