Agenda activiteiten

Vrijdag 18 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Berlaar

De Berlaarse fanfare blies al 185 kaarsjes uit en is daarmee de oudste vereniging van de gemeente. In deze tentoonstelling maak je kennis met de fanfare en haar muzikanten van weleer tijdens de nacht van het muzikale in het heden, verleden en de toekomst. Bovendien ontdek je hoe de muzikanten vandaag hun instrumenten bespelen en werp je een blik op de toekomst van Sint Cecilia.

Wanneer? Vrijdag 18 oktober van 19 - 23 uur.

Locatie

Zaal Polido - Misstraat 70 - 2590 Berlaar

Organisatie

KF Ste Cecilia Berlaar
Jan Augustijnen
T. 0478 95 42 73
fanfare@ceciliaberlaar.be
www.ceciliaberlaar.be

Meer over deze vereniging

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier