Agenda activiteiten

Zaterdag 19 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Putte

Tijdens de Nacht van het Kempens Erfgoed op zaterdag 19 oktober neem je in Putte een duik in het rijke toneelleven van vroeger en nu! De toneelverenigingen 'Woord en Daad' in Zaal De Wildeman, 'Sint Niklaas' in Zaal De Ster, BJB-meisjes en jongemannenkring 'Hoger-Op' in het Kranske en meer recent 't Pikuurtje in Zaal Forum, 'Open Deur' van de Vrije Basisschool en 'Trouw in Deugd' in De Wildeman komen aan bod. Talrijke foto's tonen je Putse familieleden, vrienden en kennissen die hun acteertalent in de strijd gooien met daarbij vaak onverwachte gezichten. De avond sluit je gezellig af in het Stamineeke met een (warm) drankje, een fris streekbiertje of een smakelijke pannenkoek.

 

Locatie

Heemmuseum Het Molenijzer - Heuvel 41b - 2580 Putte

Organisatie

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier