Agenda activiteiten

Zaterdag 19 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Putte

Tijdens de Nacht van het Kempens Erfgoed op zaterdag 19 oktober neem je in Putte een duik in het rijke toneelleven van vroeger en nu! De toneelverenigingen 'Woord en Daad' in Zaal De Wildeman, 'Sint Niklaas' in Zaal De Ster, BJB-meisjes en jongemannenkring 'Hoger-Op' in het Kranske en meer recent 't Pikuurtje in Zaal Forum, 'Open Deur' van de Vrije Basisschool en 'Trouw in Deugd' in De Wildeman komen aan bod. Talrijke foto's tonen je Putse familieleden, vrienden en kennissen die hun acteertalent in de strijd gooien met daarbij vaak onverwachte gezichten. De avond sluit je gezellig af in het Stamineeke met een (warm) drankje, een fris streekbiertje of een smakelijke pannenkoek.

 

Locatie

Heemmuseum Het Molenijzer - Heuvel 41b - 2580 Putte

Organisatie

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier