Agenda activiteiten

Zaterdag 05 oktober 2019

Toneelkring Pikuurtje brengt 'ge-tic-t'

'Getict' vertelt het komische verhaal van een aantal patiënten van dokter Stern. Hij is de beroemdste en de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In zijn wachtkamer zitten Fred met zijn syndroom van Gilles de la Tourette, Mil met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Marie die altijd twijfeld of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Viv die nooit over lijnen durft te stappen en Lili die alles, maar dan ook alles twee keer zegt. Ze wachten allemaal op een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern opgehouden blijkt te zijn op de luchthaven besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met alle hilarische gevolgen vandien.

Tickets (€ 9) op www.pikuurtje.be

Wanneer?

  • zaterdag 5 oktober om 20u
  • vrijdag 11 oktober om 20u
  • zaterdag 12 oktober om 20u
  • vrijdag 18 oktober om 20u
  • zaterdag 19 oktober om 20u

Locatie

Zaal Forum - Mechelbaan 446 - 2580 Putte

Organisatie

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier