Agenda activiteiten

Zaterdag 05 oktober 2019

Toneelkring Pikuurtje brengt 'ge-tic-t'

'Getict' vertelt het komische verhaal van een aantal patiënten van dokter Stern. Hij is de beroemdste en de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In zijn wachtkamer zitten Fred met zijn syndroom van Gilles de la Tourette, Mil met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Marie die altijd twijfeld of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Viv die nooit over lijnen durft te stappen en Lili die alles, maar dan ook alles twee keer zegt. Ze wachten allemaal op een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern opgehouden blijkt te zijn op de luchthaven besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met alle hilarische gevolgen vandien.

Tickets (€ 9) op www.pikuurtje.be

Wanneer?

  • zaterdag 5 oktober om 20u
  • vrijdag 11 oktober om 20u
  • zaterdag 12 oktober om 20u
  • vrijdag 18 oktober om 20u
  • zaterdag 19 oktober om 20u

Locatie

Zaal Forum - Mechelbaan 446 - 2580 Putte

Organisatie

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier