Agenda activiteiten

Zaterdag 28 september 2019

Lichtjeswandeling rondom het Pelgrimhof

Op zaterdag 28 september organiseert de Landelijke Gilde Heist-op-den-Berg een lichtjeswandeling van 4,7 km rond het Pelgrimhof langs rustige wegen, een voor vele Heistenaren onbekend stukje natuur. Vertrekken doe je bij Ivo Spits in de Heistse Hoekstraat en de volledige route is afgeboord met lichtjes.

Deelname: € 3 (<12 jaar: € 2), incl. hapje en drankje
Vertrekken kan tussen 20u en 22u.

Meer info: van.den.bergh.wim@telenet.be, 0477 07 71 40

Locatie

Ivo Spits - Heistse Hoekstraat 19 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier