Agenda activiteiten

Zaterdag 28 september 2019

Lichtjeswandeling rondom het Pelgrimhof

Op zaterdag 28 september organiseert de Landelijke Gilde Heist-op-den-Berg een lichtjeswandeling van 4,7 km rond het Pelgrimhof langs rustige wegen, een voor vele Heistenaren onbekend stukje natuur. Vertrekken doe je bij Ivo Spits in de Heistse Hoekstraat en de volledige route is afgeboord met lichtjes.

Deelname: € 3 (<12 jaar: € 2), incl. hapje en drankje
Vertrekken kan tussen 20u en 22u.

Meer info: van.den.bergh.wim@telenet.be, 0477 07 71 40

Locatie

Ivo Spits - Heistse Hoekstraat 19 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier