Keerbergen

In de groene, bosrijke omgeving van het Dijleland ligt Keerbergen. Een gemeente, rijk aan heiden en dennenbossen, waar je kan genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Gemeentelijke activiteiten Keerbergen

Zaterdag 09 november 2019

Gympies-Gymnovacup

Vzw de Gympies uit Keerbergen organiseert voor de 10de keer de Gymnovacup, een internationale gymnastiekwedstrijd voor meisjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november kan je in de sporthal van Keerbergen terecht voor heel wat turntalent. Er zijn verschillende wedstrijd in meerdere leeftijdscategorieën met meer dan 70 deelnemers uit maar liefst 10 landen.

Tickets: € 6 voor een dag / € 10 voor het weekend

Meer info: www.gymnovacup.be

Locatie

Sporthal Keerbergen - Putsebaan 103 - 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies
T. 015 55 59 61
info@gympies.be
www.gympies.be

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier