Rockband The Mind uit Heist debuteert

Beloftevolle rockband The Mind uit Heist werd een jaar geleden gevormd door vier schoolvrienden: Rob Moens (gitaar en zang), Otis Beernaert (bas en zang), Sebastiaan Vincent (toetsen) en Rube Dons (drum). Zij speelden toen al samen in de Berlaarse schoolband Subsonic. Als The Mind debuteerden ze in januari 2023. Naast covers van Springsteen, Coldplay, Zornik en andere tijdloze nummers schreven en speelden ze al snel eigen nummers. Eind januari brachten ze in eigen beheer hun eerste single Pink 'n Blue uit. Je hoort ze dagelijks bij ons op de radio en je kan hen ook via Spotify beluisteren: https://open.spotify.com/track/5veWOpiUsfKnSWmJxGzIg1

Reacties

Jef Van Hoof schreef op 02-04-2024 23:04

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier