TMRV lanceert debuutsingle "Gone"

TMRV is een Belgisch duo bestaande uit Tijl Meuris (18) en Viktor Moerbeek (17). In de zomer van 2021 toerde Tijl, met Raf Maris als manager/boeker, als singer-songwriter langs een aantal lokale kroegen. Vervolgens rekruteerde hij zijn muzikale kompaan Viktor Moerbeek als extra gitarist. Inmiddels hebben de twee hun samenwerking nog uitgebreid en werden ze TMRV. Ondertussen houden ze het niet langer bij akoestische sets maar treden ze ook op met hun eigen live band. Ze schreven al een aantal eigen nummers, brachten hun debuutsingle "Gone" uit en kunnen niet wachten om die vele andere nummers de wereld in te sturen ...

https://tmrvofficial.com/

Beluister hier hun debuutsingle "Gone" via deze één van deze links: 

https://open.spotify.com/intl-nl/track/5opc5LoWHuWHKumCEJNAo0

https://www.youtube.com/watch?v=c7i25Ad4wmA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier