TMRV lanceert debuutsingle "Gone"

TMRV is een Belgisch duo bestaande uit Tijl Meuris (18) en Viktor Moerbeek (17). In de zomer van 2021 toerde Tijl, met Raf Maris als manager/boeker, als singer-songwriter langs een aantal lokale kroegen. Vervolgens rekruteerde hij zijn muzikale kompaan Viktor Moerbeek als extra gitarist. Inmiddels hebben de twee hun samenwerking nog uitgebreid en werden ze TMRV. Ondertussen houden ze het niet langer bij akoestische sets maar treden ze ook op met hun eigen live band. Ze schreven al een aantal eigen nummers, brachten hun debuutsingle "Gone" uit en kunnen niet wachten om die vele andere nummers de wereld in te sturen ...

https://tmrvofficial.com/

Beluister hier hun debuutsingle "Gone" via deze één van deze links: 

https://open.spotify.com/intl-nl/track/5opc5LoWHuWHKumCEJNAo0

https://www.youtube.com/watch?v=c7i25Ad4wmA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier