Heerlijk fietsen, beleven en feesten

De Fietseling, dat is meer dan fietsen alleen! Je fietst langs mooie en rustige fietsroutes door het Hageland, er valt links en rechts wat te beleven en in de organiserende dorpen Tremelo, Begijnendijk en Herselt wordt ook heel wat randanimatie voorzien. Kortom, het is het ideale dagje uit voor het hele gezin.

Fietsen
Over verschillende afstanden kan je het mooie Hageland ontdekken. Vanaf 7 uur kan je in het centrum van Begijnendijk, Herselt, Ramsel en Tremelo een tocht aanvatten van 10 tot 100 km. Veel keuze dus zodat zowel de sportievelingen als recreatieve fietsers en gezinnen met kinderen een afstand op maat van hun mogelijkheden kunnen afleggen. Nieuw dit jaar is de Fietseling Touristique van 80 km.

Beleven
Wie deelneemt aan de Fietseling zal ontdekken dat er naast fietsen alleen nog heel wat meer te beleven valt. Zo kan je onderweg een bezoekje brengen aan het Sven Nys Cycling Center, het Damiaanmuseum, de modelvliegshow Dakota, de festivalweide van Rock Werchter en een streekproductenmarkt. Langs het parcours vind je trouwens ook heel wat leuke picknickplekjes en terrasjes waar je even halt kan houden voor een smakelijke pauze.

Feesten
Op het Damiaanplein wordt doorlopend animatie voorzien met kinderanimatie zoals springkastelen, grime en ballonnenclown Mr. Creezy die de gekste ballonfiguren  voor hen zal plooien. Er zijn ook tal van optredens! Zo mag Johan Veugelers in de namiddag het feest op gang trekken. Hij brengt met zijn accordeon een  aanstekelijke mix van eigen hits en herkenbare meezingers. Nadien zet coverband Kontrair het Damiaanplein in vuur en vlam met Nederlandstalige muziek waarmee ze jong en oud aan het dansen krijgen. Om 17u30 is het tijd voor pure girlpower met ‘Les Copines’, het nieuwe partyconcept met onder andere Isabelle A en Ianthe  Tavernier, die all-time pop & dancehits zullen brengen. Voeg daar vanaf 19 uur nog een DJ aan toe met een lading feestelijke beats en alle ingrediënten voor een  urenlang feest zijn aanwezig.

Meer info: www.fietseling.org

Ontdek het volledige programma van de Fietseling

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier