A perfect night & day

Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed, geurige zeepjes, kaarsen of huisparfums, ... Bij Linnenboetiek in de Bergstraat zijn ze gespecialiseerd in bed-, bad- en keukenlinnen voor ieders budget en er vallen ook tal van accessoires te ontdekken. Kan je badlinnen wel een frisse lentetoets gebruiken dan vind je hier vast iets naar je smaak, of je nu houdt van neutrale kleuren of als het best wat fleuriger of kleuriger mag. En voor de kinderen? Met het bedlinnen van SNURK wordt gaan slapen een echt feestje!

Linnenboetiek
Bergstraat 127
Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier