Nieuws uit de regio

05-03-2024 - Booischot

Wie zit er in de Booischotse wasmand?

Op 9 maart gaat de nieuwste productie van het Booischotse Toneelgezelschap in première  in de parochiezaal aan Ter Laken, achter de Booischotse kerk. “Wie zit er in de wasmand?’ is een vrolijk blijspel van de Engelse auteur Derek Benfield.  Ook dit jaar is de opbrengst van de 5 voorstellingen ten bate van 2 goede doelen.

Wanneer Henry en Sarah terugkeren naar het huis van hun overleden broer blijkt dit bewoond te zijn door Nora en haar meisjes. Allerlei mansvolk komt over de vloer, maar wat komen die allemaal zoeken op een… boerderij?   Het Engelse blijspel werd naar Vlaanderen vertaald door Walter Groener.  Het Booischotse theatergezelschap wordt zoals elk jaar geregisseerd door Johan Wouters. Op de planken ziet u Willy Van Bael, Karolien Van Bael, Lutgarde Janssens, Robin Moris, , Gitte Van Bauwel, Axelle Meuris, Eric Smets, Aline Brabants en Len De Ryck.

Net zoals vorige jaren speel de vereninign voor het goede doel en dat is dit jaar niet anders. Chiro Booischot en vzw Nethedal  mogen dit jaar de winst delen.

Speeldata: 9-10-12-15 en 16 maart telkens om 20u in de parochiezaal van Booischot. Kaarten verkrijgbaar op het nummer 0477/564435

 

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier